älskade helg, älskade lov

sitter här och lyssnar på the Rose med westlife. underbart bra.
When the night has been too lonely and the road has been too long
and you think that love is only for the lucky and the strong
så i fredags när anna, kattis och jag kollade idol var vi helt förtrollade efter att westlife dök upp i rutan och framförde the rose nästintill magiskt.

i lördags var det dags för fest. tack mats. förfest hos larsson, vilket inte blev mycket till förfest kanske.
sen åkte mina annor, kattis och jag till haverdal. där började festen på riktigt. och det var en grymt lyckad kväll. trots att larsson försvann lite tidigt och jag var genomblöt när jag tillslut hamnade hos henne igen.

söndag han jag med väldigt mycket trots att jag och anna först gick upp halv ett, men tjänade en timme så klockan var då egentligen halv tolv. efter lite funderingar bestämde vi oss för att åka till siaglass i slöinge. vi hämtade upp sara på vägen och när vi kom fram var det såklart stängt. glassen inhandlades istället på statoil i getinge och därefter lämnades sara och jag av hemma hos henne. där tillbringade vi eftermiddagen tillsammans och kollade på alla fina kort från gårdagen. efter det bar det hem där jag stannade i en timme. jag körde själv bilen till frösakull och antonia. vi tog ett kort besök hos alex och sen hem till antonia igen där vi sov. helgen i korta drag.

föregående natt tillbingades även den hos anotnia. men i natt blir det i min egen säng. dock ska jag och sara till malmö imorgon så det blir bara en natt här hemma. mamma tror snart att jag har flyttat.

kolla in min bilddagbok:www.bilddagboken.se, sök på JKJ.

God kväll.





ny blogg

om ni undrar varför det är så tomt i min blogg så är det för att jag har valt att radera allt jag som jag skrivit tidigare. nu finns det endast sparat på min dator, i word.

jag vet inte riktigt varför jag har gjort det men det kändes bäst så. ska börja skriva om lite annat nu, om livet lite mer än innan. så då kändes det bäst att radera allt som fanns innan.

har även skaffat mig en bilddagbok där jag tänkte att jag skulle lägga upp alla mina fina bilder. adress till den kommer senare då den har krånglat lite och jag har inte riktigt fått det som jag vill ännu. så som sagt återkommer om hur ni kan hitta dessa bilder.

annars har jag inte mycket mer att säga än att jag även återkommer med en kort rapport om helgens äventyr.

tänkte även tillägga att du inte behöver läsa min blogg om det som står i den stör dig.