trött på inget, trött på allt.

Sitter i skolan. Är trött. Vill gå hem och sova. Sover hela tiden. Skärpning. Måste betala räkningar. Hämta pass. Träna. Diska. Lagar mat. Städa. Måste. Måste. Måste. Vill sova.

I believe in kissing.

Jag ligger i min säng, winnerbäck sjunger i bakgrunden. Känner att jag bara behöver vara efter en hektisk men fantastisk helg. Har haft besök av finaste vännerna. Vi har gått på bokmässan, shoppat, dansat och pratat om allt och inget. Det har varit bra, riktigt bra! Älskar att ha mina vänner i närheten, men nu är det skönt att vara ensam lite. Fast jag är inte riktigt ensam. Min pappa och J sitter i vardagsrummet och kollar på fotbollskväll. Jag hör hur de diskuterar och skrattar. Det är mysigt.

I wanna love somebody like you

Jag sitter i soffan och kollar på idol medan J lagar mat. Ibland har man det riktigt bra!

Jag har egentligen massa att berätta men gör det inte just nu.

Passionerad kärlek är inget positivt, den gör mest ont.

Jag mår illa. Får ingen ro. Och vill bara skrika. eller gråta. Eller bara något som visar att jag känner något. Typ kasta glas på en vägg. Så det splittras, går sönder i 100 bitar. För det gör jag. Eller typ 110 bitar.

You never were and you never will be mine.

I wasn't looking for a lifetime with you

Nu åker J och jag in till staden för att shoppa. Det är dags att göra mig av med födelsedagspengarna. Det tycker jag att jag är värd, av någon konstig anledning.

Bytt är bytt.

sista sagda gäller. sista sagda gäller.
sista sagda gäller.
sista sagda gäller.
sista sagda gäller.
sista sagda gäller.

Trötthet

Sitter i Saras kök och vill inget hellre än att bara sova. Så är det alltid när jag känner mig pigg på morgonen, då är jag död lagom till lunch. Vi pluggar, eller försöker i alla fall. Men som sagt mitt huvud är inte på topp.

Vad jag bryr mig om är att höra dig andas, veta att du är nära

Vad jag bryr mig om nu är dina armar om mig även om jag vet att jag måste glömma dig.

Jack Sparrow

Sara och jag var på maskerad i lördags. Emmeline fyllde 20! Och eftersom verken Sara eller jag hade med oss kamera så är det här den enda bilden jag lyckats hitta på oss. Vid tolv tiden tog vi oss in till stan. Och jag ska klä ut mig oftare när jag går ut. Alla vill ju prata med än.

det gör ont för varje hjärtslag

För någon vecka sen fick jag lära mig, att ord väger mer än handling. Jag som alltid trott det var tvärtom. Handling väger mer än ord. En bild säger mer än tusen ord. Lagt kort ligger. Bytt är bytt, kommer aldrig igen. Ord är ju ändå bara ord.  Men det fick jag snällt äta upp. Det som är sagt senast gäller. Och jag tror jag egentligen visste det, jag vill bara inte tro. Men jag vet alltid, innerst inne vet jag. Vet.

Dricker te i Js lägenhet ikväll och det känns som så mycket mer.

Torsdag

Jag beger mig hem till Halmstad över helgen. Ska jobba på Hemköp imorgon, kalas på lördag, klippning på måndag. Och däremellan ska jag träffa några jag saknar. Som min syster som bestämde sig för att också åka hem över helgen. Men innan jag tar bilen hem så ska tjejerna ha avskedslunch för Nina som lämnar landet imorgon.


Gothenburg, you gave me someone to love and I really owe you

Igår blev Nina och jag bjudna på lunch av fröken Hector. Maten stod på bordet när vi kom, vardagslyx på hög nivå. Och inte nog med att Sara både hade lagat maten och betalt den. Mitt i middagen kommer hon på att hon har presenter till oss. Vad har jag gjort för att förtjäna en sån fin vän?


Det är inte lätt att va så ung

Du slängde ut mig som en sommarkatt till slut, som om det gjordes för min skull.
 

Vill du nåt så vet du vart jag finns

Inatt fick jag ett samtal precis när jag somnat. Klockan var nog runt halv två när en fin vän ringde och väckte mig. Jag ljög om att jag sov, men jag kunde inte bli gladare av att bli väckt. Hon saknade mig och jag saknade henne. Saknar henne. Det suger att vi inte bor i samma stad, men det blir desto roligare när vi ses. Och lite saknad är väl alltid bra. Du är bäst, min vän!



Lyckorus

Under helgen har jag fått lyckorus vid konstiga tillfällen. Som när jag cyklade hem från affären innan, med kånken på ryggen och lyssnade på en dålig låt från Glee.

I still run this thing like a dancehall queen

Jag går ut och dansar med Sara ikväll. Citronvin och mat först, sen båten.

I'm coming up only to show you wrong

Jag får en kick av att upptäcka att jag är starkare än vad jag tror.

desperate

Jag vann. No tears. Bara jag och mina vänner. Bree, Gaby, Lynette och Susan.


Ett smartare drag, en lösning

Tystnaden ger mig panik. Det är paus i fotbollen, så jag kollar på doobidoo. Änsålänge inga tårar. Jag beställer Elle, äter godis jag inte vill ha. Och pratar med en vän som är alldeles för långt bort, typ på andra sidan världen.

Dum av dig

Kvällens mål: Att inte gråta.
Återkommer med resultatet.

.

Är det inte konstigt att man kan känna dig mer ensam när man har personer runt sig än när man är själv?