gratistidningar

Idag har jag varit i skolan och lärt mig massa om gratistidningar. Sen har jag pluggat med Sara, vilket gick sådär för mig. Julia gjorde oss sällskap ett tag med. Sen åkte jag till Göteborg stadsbibliotek och fixade lånekort samt lånade en bok. Så nu jag har jag tre olika lånekort, vilket känns lite nördigt faktiskt.

Efter det har jag lagat mat(falukorv och markaroner), pluggat, läst harry potter och kollat på örnen och tränat såklart. Nu börjar jag känna mig lite mör(haha anna), men vi ska ha msnmöte i min grupp så Sara och jag väntar på att Sandra ska komma. Jag vill läsa Harry Potter så hon får nog ta och skynda sig nu!

Helg imorgon, gör väl ingen skillnad direkt förutom att man kan sova längre. annars blir det bara plugg och träning, lite tvättning och sen antagligen lite julklappsinhandling. Tacos blir det med. MUMS!

Men ska dra mig nu!
So long!
JOhanna


So scared of getting older, I'm only good at being young

Jag måste bara skriva här lite (Men sara jag lovar att jag pluggar samtidigt, har föresten skrivit 1432 tecken).
Eftersom vi har lärt oss massa i skolan om upphovsrätt och andra bra saker så tänker jag inte skriva ut en hel låttext här nu eftersom det faktiskt är olagligt. Men jag måste bara tipsa om en låt som är sjukt bra och som beskriver mitt liv såbra just nu, precis hur jag känner.

John Mayer - Stop this train

"Stop this train
I want to get off
And go home again
I can't take the speed it's moving in
I know I can't
But honestly, won't someone stop this train?"
   - John Mayer


Måste fortsätta plugga innan jag ska på tantgympa.
So long!
JOhanna

Harry Potter

Hinner inte uppdatera så mycket för jag pluggar som en lite idiot hela tiden, men inte hjälper det. Ligger ändå efter och borde läsa tio gånger fortare.. Och de få tillfällen jag inte pluggar så tränar jag eller kollar på one tree hill. Men nu har jag även köpt den sista Harry Potter boken som kom ut idag på svenska så jag vill helst bara läsa den. Får väl se om det blir någon tid till det.

Så idag har jag varit i skolan först, sen arbetet med medieporträtt med Sara och Sandra. Köpt Harry Potter tillsammans med Sara och sen pluggat och tränat. Nu har jag såklart kollat på fotbollen som Sverige vann med 2-1 mot Lettland(Jag ursäktar att jag skrev Estland innan) så nu är vi i EM. Heja Sverige!

Nu återstår en dusch, lite till plugg och så ska  jag nog premiär läsa lite i Harry Potter!
So long!
JOhanna

Dagens

image114

- Skor från Skopunkten
- Strumbyxor från HM
- Klänning från HM
- Jacka från HM
- Sjalen är gammal
- Örhänge är födelsedagspresent

två timmar

Jättesnabb paus i pluggandet. Så det blir ännu snabbare bloggning. Har massa att göra i skolan, den här kursen är väldigt mycket jobbigare än den förra. Jag bara läser och läser men ligger ändå en hel bok efter. Fattar inte ens hur dem kan begära att man ska läsa en HEL bok till en föreläsning på TVÅ timmar.

Dagens: (inte så bra bild idag heller, jag vet)

image112

- Skor från Skopunkten
- Strumpbyxor från HM
- Oversizetröja från Monki
- Mössa är systers



So long!
JOhanna


6 månader

Idag har Hamps och jag 6 månader, tiden har gått fort tycker jag. Vi ska fira lite smått med pizza, film och lite bad. Inget märkvärdigt men det räcker gått och väl. Vi ska bada nu så jag måste gå direkt, men bjuder på en bild först.

h&j
Hampus Hjärtar Johanna

söndag

Jaha nu har vi suttit över msn och gjort klart vår grupparbete. Tacka Gud för internet! Sitta i sängen och göra grupparbeten är det inte ofta man kan. Det är vardagslyx skulle jag så fint säga.

Pratade med Antonia lite medan jag gjorde grupparbete med, det skulle jag kalla ännu mer vardagslyx. Det blir nog faktiskt en tripp till Geilo i Januari/Februari. Måste veta mitt nya schema bara. Ska bli kul att träffa dem och åka lite skidor.

Ska kolla på One Tree Hill nu!
So Long!
JOhanna

saraochjohanna

s,j

farbror hampus och tant johanna

Passar på att skriva lite eftersom fotbollen är så kass. Kom igen nu Sverige, vi kan inte missa EM. När gjorde vi det senaste liksom? Då blir vi som Lichenstein som aldrig tar sig till EM. Hallo Sverige, kom igen!

Annars har det inte hänt mycket idag, mer än att Hampus, hans familj och jag har varit och hälsat på hans bror som precis blivit pappa. Alltså har Hampus blivit Farbror och jag är tydligen Tant Johanna. tant? jag som inte ens känner mig vuxen. Jag fick i alla fall gå och shoppa barn kläder, och jag vill mer!

Pluggade faktiskt i förmiddas också, med mina kära klasskamrater. gick väl sådär men jo vi kommer klara det.

Annars har det mest varit en sakna dag idag. inte roligt alls. jag önskar Ni vore här hos mig.

So long!
JOhanna


.

julmusik.

körkort

jag hinner inte skriva så mycket idag eftersom jag måste plugga nu. det är sorligt men sant.
men eftersom jag inte har skrivit sen i tisdags om jag inte har helt fel så tänkte jag att jag måste skriva nu.

det viktigaste som har hänt sen dess är iallafall att igår(torsdag) tog jag mitt efterlängtade köööööörkort, sjuk skön känsla när Anette sa att jag blivit godkänd. ett problem mindre och en extra bilkörare på halmstads gator(men ni kan vara lugna, jag är juh inte så ofta i halmstad).

annars har det faktiskt varit en spännande och rolig dag(spännande var kanske att ta i, men iaf rolig) i skolan, även om vi gick till 17 på en fredag. om ni vill läsa om alla roligheter som händer i skolan kan ni besöka Saras blogg(
www.vroom.blogg.se).

nu måste  jag gå.
So Long!
JOhanna

outfit och dagens låt


Det blir faktiskt en outfitbild även idag, hörohäpnad men trenden håller i sig. det blir däremot fortsatt dåliga bilder tagna i spegeln eftersom jag inte har någon annan som kan ta kort åt mig.
Dagens klädsel såg ut såhär:

image111

- Skorna är en födelsedagspresent
- Jeans från Gina Tricot
- Blå T-shirt från Crocker
- Jacka från HM
- Mössa från Ellos

En dagens låt måste jag skriva idag med, för dem kom nämligen när jag var på tantgympa innan idag och jag kunde knappt hålla tillbaka tårarna. så dagens låt är till Anna, Antonia och Alex som alla lämnat landet. såklart till alla mina andra vänner med, men framförallt dem tre.

Dagens låt: Vitamin C - Graduation (Friends Forever)

måste plugga.
So long!
JOhanna

minijul

i fredagskväll hade vi minijul hemma hso alex. Antonia, Mickan, Alex och jag. kändes som "sista kvällen med gänget", det låter sorligt men just då var det inte alls sorligt utan bara kul. tack för en supermysig kväll med julklappar, idol, thaimat, kortspel och underbart sällskap.



Tack igen!
So long!
JOhanna

premiär på bloggen

Jag tänkte prova på att lägga ut en liten outfitbild för första gången. det blir som en liten premiär här i bloggen. Jag älskar själv att läsa modebloggar och hitta inspiration från andra som jag tycker klär sig snyggt. så jag får väl försöka bidra med något själv. vi får se om det bara blir en engångsföretelse eller om det blir fler gånger.

jag har inte kunnat ta någon jättebra bild, men jag hoppas denna duger.

image101

- Skor från Din Sko
- Strumpbyxor från HM
-  Kjol från Gekås
- Grå/svart randig klänning från HM
- Grå kofta är Hampus
- Svart jacka från HM
- Svart halsduk är Hampus
- Mössa från Gekås

Dags att sova nu.
men jag lovar att skriva imorgon med, då kommer bilder från minijulen hos alex.
So long!
JOhanna

veckor

nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera, men jag har inte riktigt prioriterat internet förra veckan då jag var hemma och helst ville träffa alla istället. ni får ursäkta mig, men lilla skara läsare.

i söndags var det dags att ta farväl till Antonia vilket var för jävligt. det känns inte alls bra att hon ska åka bort i 5 månader. men det är alltid vi älskling, inget ändrar på det. aldrig! JAG ÄLSKAR DIG

kollar på fotbollsgalan just nu, och dem visar när IFK tog guld, så jävla härligt.

har som sagt varit hemma i veckan, så det blev både fotbolls träning och inomhus DM. det är så sjukt kul att spela fotboll och jag saknar det så himla mycket. även alla mina underbara lagkamrater. 

har även börjat en ny kurs sen senast jag skrev, Medierna i samhället heter den, och det verkar bli en väldigt rolig kurs.

orkar inte skriva mer nu.
So long!
JOhanna 

helgen

jaha, då var det söndag igen. har varit dålig på att uppdatera i helgen, jag vet. men i fredags var vi avstängda och hade därmed inget internet och igår fanns det ingen tid. men ska berätta om helgen lite kortfattat:

Fredag
Tog sovmorgon och gick väl upp vid tio tiden skulle jag gissa. tog det lugnt, pluggade ytterst lite eftersom jag varit duktig och gjort det mesta på torsdagen. gjorde mig iordning och tog mig net till staden, där jag träffade en klasskompis och gick med henne lite. födelsedagspresent till hampus stod högst på listan av måsten, och tillslut hittade jag lite som jag själv tycker blev mkt bra, men mer tveksam på vad hampus kommer tycka. haha. unnade mig själv en väldigt mycket för stor blå herrskjorta som jag tycker om mycket. sen på kvällen vad det städning och idoltittande, sen sova.

får återkomma med lördag ikväll för nu fick jag brottom till min träning.

So long!
JOhanna

ps. Hampus är kaxig och en tönt