Well later she came with flowers in her arms said we can do it in the car

Jag är inte bra på att inte ha struktur i mitt liv. Att ha ledigt i tre veckor funkar inte riktigt för mig. Jag blir så ineffektiv. Storstädningen som var mitt projekt förra veckan blev klar idag. Hemtentan vi ska göra är jag fortfarande inte klar med. Så idag har jag en effektiv dag. Städning, träning, in till stan och göra massa ärenden, jobba, packa och plugga. Änsålänge går det ganska bra. Håll tummarna för mig!
På torsdag åker jag till Lund, underbart!

'Och har du vin och sprit?' - Så att det räcker att få hela fjärden full av sorger

How I wish you’d lied, or had been untrue
That you hadn’t said: “It’s always you.”
How I wish you hadn’t held me all those lonely, lonely nights!
Makes me wonder, makes me wonder why I’m leaving you behind

And I know I’m going to see you down town
with a pretty girl, and you’ll be holding hands
You’ll both be laughing, and she will be wondering the same as me:
was I crazy?
You know I’ve got to be crazy for leaving you behind

I’m such a worthless being
Ruining all we’ve got for
some kind of feeling that there’s more than this
How I wish there was more than there is

Was that the best I'll ever be?

Vädret matchar mitt humör. Jag ser framemot att dra på mig gummistövlarna och regnjackan för att bege mig in till stan. Fast helst hade jag velat sitta på balkongen, insvept i täcket, med en kopp te och en bra bok. Problemet är att jag inte har någon bra bok, och inte tid att sitta på balkongen. Antagligen skulle jag bli väldigt blöt också. Istället har jag vårstädat köket och putsat fönster i hopp om att våren kanske äntligen kan tänka sig att komma. Lite sol och värme i mitt liv hade behövts. Jag går för det mesta under, hela tiden!

Fortsatt praktiserande

Jag gör inget om dagarna vilket innebär att jag inte har något roligt att berätta. Just nu lyssnar jag på P3 Populär och senare ska jag lyssnar på Brunchrapporten, och inte för att jag är värsta P3 fanset utan för att jag har klasskamrater som praktiserar på båda ställena. Måste ju se om man får höra dom något. Samma som när jag letar igenom GP efter bylines som jag känner igen.

Oslagbart bra

Jag har precis kollat på Satc - The movie och blev återigen påmind om hur mycket vänskap betyder.
Jag älskar er!

Jag tänker aldrig på dig, bara ikväll!

Jag borde vara någon annanstans ikväll men jag är här. I min lägenhet. Så jag gör det bästa av det. Lagar pestokyckling, dricker läsk, äter godis och kollar på Sex and the city.
Jag är inte någon annanstans, utan just här.

Prestationsångest och praktik

Nu har vi kommit så långt att vi är inne på vår första praktik på journalistutbildningen. Den är bara två veckor men ack så läskig. Jag har dock tre veckor till på mig att försöka samla mod. Men på facebook och bloggar skriver klasskompisarna om deras äventyr på diverse tidningar, radiostationer och tvkanaler runt om i landet. Och jag lovar, det leder inte till att min prestationsångest blir mindre. Hur ska det här gå?

Samtidigt tycker jag det är lite coolt att slå upp del 3 i GP idag och få läsa en artikel som Emelie skrivit!