Hjärtat

Snygg?

Did you give the world some love today, baby?

Jag har skrivit här några gånger i veckan, men raderat varje gång. Den har varit mycket i skolan och prestationsångest har varit på topp. Det är som att jag får prestationsångest i hela livet när det är jobbigt i skolan. Jag ser all smuts som finns överallt i lägenheten, jag kan inte skriva i bloggen för allt blir bara fel och fult, jag tränar inte tillräckligt, jag är inte tillräckligt effektiv, pluggar inte tillräckligt mycket. Det är aldrig tillräckligt. Och helt plötsligt orkar jag inte göra något alls.


en helt vanlig söndag

Jag sitter och skriver praktikansökningar. Och dom blir så klyschiga att jag bara vill spy på mig själv. J tycker att jag ska göra det, jag är dock lite tveksam. Så jag fortsätter att klämma fram klyscha efter klyscha. Medan J spelar Fotboll manager. Och Carola sjunger att vi ska go and tell it over mountain.




I'm not a girl, not yet a woman

Jag lyssnar på Britney Spears, vill ha godis och har panik över frilansidéerna som inte kommer till mig. Jag funderar på om det är okej att ge upp?

Jag skriver en önskelista istället. På en rosa postitlapp. Jag älskar rosa postitlappar. Och egentligen allt som är rosa. Livet blir lite roligare om det är rosa.



Det är vår för hjärter dam

Det utlovade bildregnet följer nedan.
Hösten har bjudit på korvfest hos Aram
Dans på Sticky.
Hösten har även bjudit på journaliststudentfest.
Och på besök från fina vänner.
Och lite mer dans på sticky.
Och en del klippning i digas
Fest på hemmaplan.
Vi har firat finaste Sofia.
Ett besök på Ullared.
Frukost med fina töser.
Mamma och pappa har varit på besök.

Kan du älska mig som luffaren älskar landsvägen?


Well never mind, we are ugly but we have the music

Jag sitter för första gången sen jag flyttade in i min lägenhet för ett år sedan vid mitt skrivbord och pluggar. J och pappa lyssnar/kollar på fotboll i vardagsrummet så det är omöjligt att få någon ro där. Det är mycket fotboll i den här lägenheten överhuvudtaget nuförtiden. Och svårt att får ro. Jag har blivit riktigt dålig på att plugga. Det är därför jag försöker med rosa postitlappar. För att komma igång igen, det har faktiskt gått ganska bra idag. Och jag är nöjd med mig själv. Helt klart värd att kolla ett avsnitt Desperate Housewives ikväll. Är inte belöningssystemet helt fantastiskt egentligen? Jag älskar när jag känner mig värd att göra något. Då blir det så mycket bättre.

Det har varit dåligt med bilder här det senaste, så jag tänkte lägga upp några tagna från olika minnesvärda dagar under den här hösten. Kommer senare idag. 

So long!
JOhanna

Post-it!

Dricker te, skriver postitlappar och tar mig själv på lite för stort allvar. Men jag gillar det. Postitlapparna är för att jag ska få någon struktur på den nya kursen, te för att det regnar. Jag tror på att rosa postitlappar är ett vinnande koncept, kanske mest för att dom är rosa. Men också för att det ger mig lite lugn.

Familjen var här i helgen, och Ida hade med sin nya macbook. Det blir en sån nästa gång. Min rosa pc ger snart upp.

Nu ska jag ta paus i plugget innan det är dags att bege sig till skolan.
So long!
JOhanna

.

Idag började vi en ny kurs. Frilansjournalistik. Tanken är att vi ska sälja tre artiklar till tre olika tidningar. Eftersom vi har varit mer eller mindre ledig måndag och tisdag så trodde alla det var måndag idag. Stefan, som tillbringat större delen av lördagen med mig, frågade vad jag hade gjort i helgen. Och Sofia, som vet att mitt favoritträningspass är på måndagar, undrade om jag skulle gå på det idag. Vi började istället prata om vad vi ska göra till helgen. Själv åker jag till Halmstad imorgon eftermiddag, ska jobba på hemköp på fredag. Åker tillbaka till Göteborg igen på fredagkväll eller lördag. Känns konstigt att vara i Halmstad när ingen bor där längre.


Jag ska dansa fastän hjärtat brister

Efter att ha haft en ganska effektiv men förbannat tråkig måndag så vankas det idag lunch och Ikea med fina Sofia. Eftersom vi mer eller mindre blivit stammisar på Ikea Bäckebol bestämde vi oss för att åka till Kållered idag istället. Det blir som att komma till en helt ny affär.

Ikväll är det fotboll som gäller. Och det är sol, och jag är glad.



Det är så jag säger det


Stjärnor glittrar vackert

Jag är en usel bloggare, jag vet! Det är mycket tankar, men väldigt lite som fastnar här. Har försökt skriva flera gånger i vecka, men totalt bloggtorka råder.

J har varit i Lund över dagen och lyckas då springa på Annie på Ica. Jag är avundsjuk, jag vill med springa på Annie på något ica någonstans(eller på en spårvagn). Jag saknar henne, och alla andra vänner som inte befinner sig i Göteborg. Tur att det går tåg nästa överallt. Förutom till Nina, men dit kan man alltid ta flyget.


Världens finaste Annie!

Hey baby, how'you doing?

'Cause you give me something
that makes me scared, alright
this could be nothing
but I'm willing to give it a try