godnatt



Jag har en plan. Ett litet projekt som jag ska ta tag i veckan. Hoppas att det kommer bli brabra!

misread

Jag tycker inte om att inte veta vart jag har människor. Det gör mig nervös och instabil. Och det är något jag behöver jobba med. För jag kan inte förvänta mig att jag alltid kommer veta vart jag har människor, det tillhör livet. Jag jobbar på det.

22 september

Och jag tänker att det blir bättre sen. För just nu är det inte bra. Och som så många gånger förr. Jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik.


Hösten 2009 är här

Hösten är här. Hösten09. Solen har försvunnit och kylan börjar infinna sig. Huvudvärk och trötthet. och nej, jag tycker inte om hösten, men jag ska försöka göra det bästa av det hela. Jag hoppas på regn så jag kan sitta på min balkong, invirad i en filt med en kopp te och en bra bok. Och jag hoppas på besök från vänner. Äventyr.



Liserberg, sommar2009. Helena och Johanna.


Flyttad till kaos

Flytten gick bra och jag sitter just nu i min nya lägenhet. Dock är det kaos här. Försöker få ordning men det är svårt. Har alldeles för lite möbler för en såhär stor lägenhet. Så några vänder till Ikea kommer jag nog hinna med de närmaste veckorna.

So long!
JOhanna


Musik är min drog



Musik är min drog, jag får en kick!


Lyckorus

Sitter ensam i flyttkaoset och får lyckorus. Det är nästan så jag blir rädd för mig själv. Men jag fick en underbar känsla. Dagen gick såbra, min redaktion var så sjukt duktig och vi lyckades genomföra en direktsändning med glans. och bra musik på det, samtidigt som ett lugn infinner sig. Det känns så jäkla bra. Lyckorus, ja tack!

Jag tack inte nej till mer sånt. Lyckorus åt folket!

So long!
JOhanna


direktsändning

Nu ska jag alldeles strax ta båten till skolan. vI ska ha tvredaktion hela dagen. Och idag gäller det, det är direktsändning 16.30 prick. Håll tummarna för oss, och om ni bor i Göteborg så sätt på Öppna kanalen och kolla in oss. 16.30 är det som gäller!

So long!
JOhanna


bodylotion, hej!

Jag hittade 8 bodylotion när jag packade ihop mitt badrum. Lite väl överdrivet va?


Flyttpackning

Flyttpackning är det som gäller hela dagen idag. Och det är jobbigare än man tror. Fast roligt med, man samlar på sig mycket skit.

So long!
JOhanna


Arvikafestivalen 2009


Flytt

Jag har glömt att säga en sak, jag ska faktiskt flytta på lördag. Jag har nog inte riktigt fattat det själv. Har inte rört en sak i min lägenhet ännu. Och imorgon är det redan tisdag.

Jag ska alltså flytta, till en trea i samma hus som jag redan bor. Ska byta med en kille, så han tar min lägenhet och jag hans. Anledningen till flytten är för att min pappa har börjat jobba i Göteborg och vill gärna ha en övernattningslägenhet. Så vi ska dela på lägenheten. Och det ska bli så skönt att få en stor lägenhet. Fast samtidigt känns det lite konstigt att flytta ifrån min lägenhet, har trots allt bott här i ett år nu.

Men ska bli kul att få inreda en ny lägenhet, har en hel del tankar om hur det ska bli. Och det kommer bli bra!


Hon den där Mickan


Har haft tjejkväll med Mickan. och som vanligt mycket prat och mys. Att vi har känt varandra i nästan 20 år är helt galet. Hon är faktiskt fantastisk! <3




Mickan och jag från vår bästa sida. Kreta 2008!


Jönköping



Den här pinglan har flyttat till Jönköping, och självklart måste vi hälsa på. Så igår begav Sara och jag oss till Jönköping. Tack för en riktigt bra helg mina vänner!


But she don't wanna be alone



She don't want no one around cause she don't want anybody to see
what she looks like when she's down cause that's a really sad place to be


trött

Är just nu trött på inget och trött på allt som Winnerbäck så fint säger.
Kanske för att jag har suttit vid datorn hela dagen, eller helt enkelt för att inget går som det ska i skolan.
Eller för att jag inte tränat idag, eller för jag har ätit dåligt. Jag kanske har druckit för lite, eller så håller jag på att bli sjuk.

Jag är helt enkelt för trött för att veta.

SO long!
JOhanna


Mys

Borde sova, det är långa dagar just nu. och jag är redan stressad över mitt liv.
Jag borde läsa min kurslitteratur, laga mat, städa, träna, betala kåravgift, betala skulder. och vad gör jag istället? jag myser med Mickan, dricker te och snackar skit.

Men imorgon, då ska jag ta tag i det.
Nu är det däremot dags att sova.
Lång dag imorgon.

So long
JOhanna

If I kiss you where it’s sore will you feel better, better, better, will you feel anything at all

Godnatt

Du kan väl ringa mig ibland
Jag pratar gärna sönder
alla torra, gråa nätter


Kreta 2009








Några bilder får sammanfatta en fantastisk resa med två grymma tjejer!
Kreta 2009, tack pumpkins!

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
                                                                Lars Winnerbäck

Han har gjort det igen, det är som han talar till mig. Som om han skriver mitt liv. Och ikväll är det åter han som räddar mig. Hans ord gör mig mindre ensam. Winnerbäck kommer alltid vara den största av poeter i mitt liv.

Så mycket känslor, men inga ord.