jag lever

Jag lever för dem som inte trodde att jag fortfarande gjorde det. Jag är bara vääääääääldigt dålig på att uppdatera för sen jag kom hem har det varit fullt upp och jag klagar inte. Det är underbart att vara hemma och jag vill aldrig åka tillbaka, aldrig. Bara tanken på det gör mig rädd och tårögd.

Orkar inte skriva mer, skulle bara säga att jag lever. Men jag kan verkligen inte sätta ord på saker och ting idag.

So long!
JOhanna

Grattis


Grattis Alex
19 år


förr

Jag vet inte varför, men ikväll känner jag mig riktigt ensam. Har ingen att prata med, ligger ensam i en för stor säng. If I could turn back time.
                 Vad var det för fel med innan, förr
                 Var är så mycket bättre med nu?
                 Vadå livet börjar nu?
                 Du menar slutar?
Jag har ingen att prata med, ingen som finns där i alla lägen, hela tiden. Jag behöver någon att prata med, jag behöver innan, förr. Ingeting är som förr, allting är annorlunda. En vacker dag blir ingenting som förr.

Det är egentligen något jag måste klara själv. Det handlar om att hitta sig själv, bland miljarder.
               Hur lätt är det?
               Hur gör man?
När vi inte ses låtsas jag att vi är vänner, bra vänner. Och att vi pratar med varandra på riktigt, Det är det jag vill, det jag behöver. Men du förstör bilden varje gång du kommer i min närhet. Ingenting är som jag tror.

Allting har förändrats och jag kan inte hitta mig själv där i rörelsen. Jag försvann nånstans på vägen.


dagens

image130

- Skor från dinsko
-
Strumpbyxor från HM
-
Klänning från Gina Tricot
-
Kappa från Zara
-
Väska är mammas gamla
- Mössa från HM(köpt förra vintern)

Halmstad, here I come

okej, jag överlevde med nöd och näpe(eller vad det nu heter). Jag fick ångest till max, började kallsvettass och höll på att svimma, men jag fick ner uingefär hela garderoben i olika väskor. Sammanlagt blev det 4 väskor och tre påsar, rätt bra jobbat tycker jag. Tror inte jag glömt något faktiskt.

Nu är det snart dags för lite film, Supersugen. Vi fick det att funka nu Sara. Tack så jättemkt för julklappen, du gjorde hela mitt lov. I alla fall nästan. Och om du inte får komma på festen på nyår så vet du att du är varmt välkommen till Halmstad. Det finns en dubbelsäng som väntar på dig. :)

So long!
JOhanna

packa pappas kappsäck

Jag hatar att packa, det är det värsta jag vet! lämna mina kläder här? det kan jag juh inte! jag vill ha med hela garderoben hem och har nästan packa ner allt med, är inne på tredje väskan(om man inte räknar med en påsväska jag packat) och jag har feeeet ångest. varför är detta med att packa så ångest framkallande? det är helt sjukt. jag klara inte det, jag mår så dåligt. Mår dåligt av att se väska efter väska fyllas med onödiga saker kan tyckas men med saker jag bara inte kan lämna här.  Vad ska jag ta mig till?

Föresten vill jag helst bara äta, men orkar inte.

So long!
JOhanna

tävling


image129


- Kjolen och tröjan är från HM
- Skor, knästrumpor och handledsvärmare är från asos.com
- klocka och halsband är från kyssjohanna
- Väska är från Balenciaga
- Mobilväska från That´s My Mobile

Jag medverkar i en tävling:
http://www.amandaberg.tjejsajten.se/blogs/116631/jultaevling--that-s-my-mobile-.htm#WriteComment.

inbillad baksmälla

3 dagar kvar!

Idag är det söndag, och söndagar brukar vara tråkiga dagar. Men det känns precis som alla andra dagar just nu. Det är ingen skillnad på dem och det är rätt skönt.

I morse när jag vaknade klockan 09.00 för att kolla på julkalendern kändes det som jag var bakfull, men med tanke på att det enda jag drack igår var mineralvatten så visste jag att så var inte fallet. det var något annat som spökade, antagligen bara trötthet. Eftersom mina gäster inte ha hyfs att gå tidigare än två, nej men skämt och sido. det var en riktig trevlig kväll med Sara och Sandra och de hade fått stanna hela natten om de ville. Men ´min "baksmälla" blev lite bättre när jag vaknade till och så. Så det blev träning klockan 11 även om det var riktigt tugnt att ta sig dit. Riktigt skönt nu efter åt att jag gick det.

Så vad händer resten av dagen?
Jo det blir lite tvättning sen, kanske börja packa. sen ikväll är det tacos kväll hemma hos Sara. Det ska bli riktigt gott. Funderar på om jag inte ska äta mer idag och spara mig tills dess. haha.

Dags för att duscha.
So long!
JOhanna

lördag

Lördagmorgon och bara 5 dagar kvar. Ledia tills på onsdag, har en redovisning på onsdag i två timmar, sen går jullov. nödvändigt? nej det tycker jag inte! Jag kunde åkt hem igår. men icke sa nicke.

Idag ska jag ta spårvagn nummer 8 till Frölundatorg där farfar kommer och hämtar mig klockan 13. Sen åker vi hem till jordgubbsvägen och umgås. det var riktigt längesen jag träffade farfar nu. ska bli mysigt.

ikväll blir det film här hos mig med Sara och Sandra. Ska bli mysigt:) jag har till och med bäddat för deras skull. jag är inte så duktig på att göra det annars även om hampus skäller på mig.

sitter bara här nu och väntar på att tiden ska gå, kanske ska jag ta en tidigare spårvagn och spendera lite till på frölundatorg? så som jag gjorde när jag var liten. eller så läser jag lite i min bok, det får nog bli att läsa lite :)

So long!
JOhanna

fredag

Jaha, vad gör jag förutom att klagar? Jo jag sitter här och fördriver tiden, trodde jag skulle träffa min farfar ikväll men det hade han glömt så det blir imorgon på dagen istället. men det går det med. Men nu har jag helt plötsligt en hel kväll jag måste fördriva tiden på. Det blir i alla fall träningen klockan halv sex, kanske bakpotatis till kvällsmat och sen får jag väl kolla på tv resten av kvällen. Åhh vad jobbigt det blev helt plötsligt,

Annars hade jag återigen blivit svensk idag, efter att  ha varit norman ett litet tag. Känns riktigt bra. haha

Jag vet inte om jag berättade om julgympan som jag var på igår. sjukt rolig var den iaf. ett helt pass med bara jullåtar passar mig utmärkt och det var riktigt drag. Vi hade 6 ledare och dem var taggade till max. det var riktigt jobbigt och riktigt kul. hade velat gå på det flera gånger men det var tyvärr bara en gång. så idag får det bli vanlig gympa.

Nu måste jag ringa sara och fråga hur man gör bakad potatis. haha
So long!
JOhanna

ps. 6 dagar kvar

kommentera

Hade föresten rekord på antalet unika besökare här om dagen, men jag tycker det är lite dåligt med kommentarer. hade varit kul om någon mer våga skriva ett litet ord, ni vet att det är ensamt här i Storstaden.

So long!
JOhanna

nyårsinspiration

image128

Fick inbjudan till nyårskalas igår och kom och tänka på vad man ska ha på sig. Samma gamla problem varje år. Fast i år har jag faktiskt hunnit tänka lite på det redan, och om jag hinner sy det vet jag vad jag ska ha.
Men har hittat några klänningar jag tycker om på internet.

- Den första vita är från Koola Anna, enkelt och snyggt.
- Den lilla söta klänningen är från Asos.com, jag har blivit en lite lila älskare på senare.
- Den rosa klänningen är från nelly.se, sjukt cool om man inte vill vara svart som alla andra.
- Den svarta i mitten är från Asos.com, det är nog den jag gillar minst men den är söt fast vanlig.
- Den sista svart kläninngen är också från Asos.com, verkligen snygg tycker jag. Stilig är ett bra ord.

So long!
JOhanna

en onsdag

Idag är det bara 8 dagar kvar tills jag får åka hem, snart 7. Härligt härligt! Jag driver mest runt nu och räknar dagar, har knappt något alls i skolan, nästan inga föreläsningar vilket innebär en massa dötid. Som jag trots allt tycker jag är ganska duktig på att fylla ut.

Idag har jag bland annat varit i skolan i tre timmar, sen så satt Sara, Julia och jag och dödade tid på skolan genom att snacka massa och skvätta vatten på Sara. Hon blev lite sur. Hemma var jag ungefär vid 15 så då passade jag på att sätta mig vid datorn för att sedan bli så trött så jag gick och la mig. Sov från halv fyra till kvart över fyra. Gick upp och pluggade faktiskt. Vid sju var det träning med Sara, vilket var spännande men inte så kul. Efter det har jag kollat på Top Model finalen(fel vann), Fråga Olle och skrivit julkort. Så har hunnit med rätt mycket tycker jag. Snart dags att bege sig i sängs.

Imorgon ska jag vara i skolan klockan 10 i vårt nya fina bibliotek för att göra klart landarbetet som ska vara klart på onsdag. Vi är ute i god tid vilket jag gillar. Sen har vi föreläsning mellan 13-15. Sen blir det julgympa på kvällen, ett gympapass med bara jullåtar, det låter väl toppen? Det tycker i alla fall jag.

Nu
lyssnar jag på The Ark, mysigt.
So long!
JOhanna


dagens

image127

- Skor från Skopunkten
- Strumbyxor från HM
- Knästrumpor från HM
- Klänning sydd av mamma
- Kofta från Gina Tricot
- Halsband är present
- Sjal från Granit

träna, tränade, tränat

Efter en liten powernapp är jag off to träning. Är mer taggad idag, bättre att träna lite tidigare än så sent som igår. Kan bero på att jag köpt världens finaste kappa idag med, kanske kommer bild senare. I love it!

So long!

tisdag

Nu är det snart dags att bege sig till skolan, först en sväng förbi biblioteket och Zara om jag hinner, så bäst att jag snabbar mig nu. Resten av dagen blir det lite plugg, träning och julkortsskrivande. Måste rusa!

So long!
JOhanna

jag saknar haverdal

image126

nedräkning

9 dagar

jul jul strålande jul

Hemma från träningen, eller det var ett tag sedan nu. Det var riktigt skönt såhär efteråt och jag är glad att jag tog mig dit. Ätit lite frukt och nu tänkte jag börja på vårt lilla landarbete lite smått så har man gjort något vettigt idag.

Har inhandlat lite mer julklappar idag, lite till julklappsleken, en till en väldigt speciell person som inte får veta det och så till Hampe Dampe.Men han är jag inte riktigt klart till, det är svårt.

Men nu ska jag ta tag i plugget lite innan klockan blir allt för mycket.
So long!
JOhanna

I Wish It Could Be Christmas Everyday

Jag är så trött, men måste bege mig till gymmet och träna. Det var alldeles för länge sen nu, jag måste verkligen ta tag i det igen. Så det är bara att pallra sig dit. Men jag är såååååååååå trött. Ska gå och byta om nu så finns det ingen återvändo sen.

So long!
JOhanna

roliga pappa

När Hampus och jag var på stan lördags satt vi och åt på nordstan. Nedanför oss hade Intersport någon liten tillställning för att sälja EMbollen och Mattis Bjärsmyr och Pontus Wernblom var där. (de spelar i IFK för er som inte vet). Jag skickade då ett sms till min pappa(som är ett stort fan av IFK) och fråga om han ville ha deras autograf.

Pappa: Nej, bara Torbjörn Nilssons.
Johanna: Jag vet inte var han är.
Pappa: Bäst i Sverige, hehe

Ibland är min pappa för rolig. Om ni inte vet vem torbjörn nilsson är så är han en gammal legend i IFK.

So long!
JOhanna

helgen + måndag

En bra helg har försvunnit förbi och jag vill tacka helgen huvudpersoner Sara(som varit värd både fredag och lördag) samt Sandra och Julia. Helgen har innehållit mat, spel, alkohol, dans, snack, naglar och massa skratt. Tack tjejer!

Idag är vi lediga, så det blir lite plugg, staden för julklappsinhandlande, träning och kanske någon film ikväll. Vi får se om det blir någon tid över.

10 dagar kvar tills det bär hem för Jul och jag hatar att vänta. vill åka nu!

snart ska jag bege mig till stan och träffa Sara som sagt, men först ska jag kolla nästa avsnitt av Andra Avenyn eftersom jag missar det ikväll när jag ska träna.

So long!
JOhanna

ps. vill ni se bilder från helgen så kolla in Saras blogg:
vroom.blogg.se.

helghelg

Tenta igår då, kändes inte helt förjävligt men vågar inte säga något innan jag fått resultatet. Julia, Sara och jag gick ut lite efteråt, åt lite och snackade massa skit. blev inte mycket mer än så för vi var alla helt slut, men det var trevligt.
Idag bestämde vi oss för att skippa tentagenomgången för palla få veta att man fick massa fel, vill inte att något ska förstöra helgen. Ska snart bege mig med spårvagn till Sara för en tjejkväll med Julia och Sandra med. Det blir mat, idolfinal, julia ska antagligen göra våra naglar fina, poker?, film?. Vi får helt enkelt se vad kvällen bjuder på. Ska bli riktigt roligt i alla fall.

Annars blir det julklappshandlande med Hamps imorgon och på kvällen blir det Chalmers fest med Hamps, Sara och hennes pojkvän + lite andra av deras vänner, Sandra och hennes pojkvän + ngn annan och så lilla Julia :) ska bli trevligt.

Snart jul!
So long!
JOhanna

Always and forever

vitillsammans

As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change,
From whatever
We will still be, friends forever




tentaångest

Efter en natt fylld med mardrömmar om tentan så ringde klockan 07.12 och jag satte på TVn för att kolla på Julkalendern. Efter den var slut återvände jag till mardrömmarna och vaknade halv tio med ljuvlig ångest. tenta idag och för första gången i mitt liv är jag riktigt riktigt rädd för att misslyckas(förutom när jag skulle ta körkort då för det var ännu värre). Jag vill bara klara den efter alla dessa timmar jag lagt. Det suger om inte det räcker liksom.
Upp till bevis om 2 timmar. 2 timmar? oj varför sitter jag här.

2 veckor kvar till jul. har aldrig längtat så mycket i hela mitt liv. två vbeckor med familjen, två veckor utan plugg.

Måste gå.
So long!
JOhanna

ingen rubrik

jag orkar inte mer nu, känner inte för att lära mig ett skit till. men det måste jag.
orkar inte skriva mer heller. har ingen inspiration. imorgon kommer förhoppningsvis vanliga Johanna tillbaka. håll ut!

min plugghörna:
image125

So long!
JOhanna

har du en plats där jag kan vila

Uppe med tuppen idag, mycket att göra, mycket kvar att lära.
gick upp vid sju, kollade julkalendern och har sedan varit i gång med plugget i en timme redan. ligger nerbäddad i både täcke och filt med datorn i knät och fryser om armarna. är hungrig men har inte tid att äta just nu. har knappt tid att skriva det här.

idag bär det av tillbaka till Göteborg och jag vill inte. vill inte lämna Halmstad.

dagens plugglåt: En tätort på en slätt - Lars Winnerbäck

So long!
JOhanna

godnatt

God natt min vänner,
       God natt
världen!

lördag söndag


Laddar upp bilder på vad jag hade på mig i lördags och söndags med.

Söndag:

outfit

- Skor från Replay (barn)
- Strumbyxor från HM
- Klänning från MQ
- Jacka från HM
- Halsband från HM och present
- Hårband från Lagerhaus

Lördag:

image124

- Skor från Skomodellen
-
Jeans från Gina Tricot
-
Tunica från Casells
- Halsband är present
- Hårband är mammas

Dags för mat.
So long!
JOhanna

raska fötter springa tripp tripp tripp

plugg, plugg, plugg. det tar aldrig slut. eller på torsdag blir det ioförsig lugnare och då blir det FEST. jag känner att de senaste veckorna har jag varit väldigt osocial, men det har inte funnits tid. och inte fram tills på torsdag, tills dess blir det att plugga, plugga, plugga. men nu ska jag gå och laga lunch/middag och sen fortsätta mitt pluggande och lyssna på julmusik. ska försöka hinna ut och springa idag med men får se hur det går.

"Raska fötter springa tripp, tripp, tripp!
Mamma har så bråttom klipp, klipp, klipp!
Juleklappar lackas in.
Dörren stängs för näsan din.
Det är bara roligt."

So long!
JOhanna

stop this train

Halmstad är inte som det ska,
folk har försvunnit,
människor flytt.
Så gjorde även jag,
men det blev inte som jag tänkt mig.
Halva jag är kvar här,
fast i tryggheten.
Men Halmstad är inte som det borde,
vart är ni?
Tryggheten?
Glädjen?
Det finns bara tårar kvar,
vart jag än vänder mig,
så finns det bara tårar kvar.

halmstad i mitt hjärta

Hej!
Längesen jag skrev nu och egentligen borde jag inte skriva nu heller. Måste plugga, plugga,plugga. Har tenta på torsdag på 4 böcker och jag är inte van vid att behöva kunna så mycket. vet inte hur man pluggar på så mycket samtidigt. så den mesta av min tid går åt till att sitta med huvudet djup nergravt i böcker. därför har jag inte kunnat uppdatera något. kommer väl igång igen efter torsdag.

Jag är i alla fall hemma i Halmstad nu. Det är skönt, kommer antagligen vara här tills på onsdag. men som sagt mest framför böckerna. men idag är jag lite slapp faktiskt, det är trots allt lördag och jag är värd att slappna av lite.

Läste ut sista Harry Potter boken i veckan med. och jag tyckte den var bra, inte bäst men bra. Och visst fick jag gråta lite allt. men det är sorligt att det är slut nu. hur många år har man inte läst harry potter nu liksom? Sara, du ska vara glad att du har den kvar.

men nu ska jag faktiskt fortsätta plugga lite till, innan jag ska ta bilen till familj a la Antonia, fast utan antonia. Jag saknar dig!

So long!
JOhanna