onsdagförmiddag

Hejhej!
Nu sitter jag på biblioteket i Halmstad och väntar på att min körlektion ska börja. försöker även bli pigg så jag inte ska somna framför ratten. efter det ska jag på synundersökning eftersom jag tror att jag har fått sämre syn, vi får se om det bara ör inbillning eller om jag har rätt.

igår tränade jag fotboll och det var så jävla underbart. fast nu saknar jag det bara ännu mer.

inorgon åker jag tillbaka till gbg men kommer tillbaka till halmstad redan på tisdag och stannar ända tills söndag då, så är inte borta sålänge.

men nu ska jag gå.
skriver mer senare.

So Long!
JOhanna

måndagkväll

Träningen gick bra, det var jobbigt men kul och jag saknar TK, även fast jag fick dåliga vibbar av det efter städningen i somras. det var kul att träna med Ida och Antonia.

Ikväll har Antonia varit här och vi har snackat och ätit chokladkakor, det var mumsigt. Ni ska bara veta vad Jag Älskar den tjejen alltså, she's the best!

Jag nämnde det lite smått i mitt förra inlägg, men inte så mycket. det är i alla fall så att IFK vann SMGULD i söndags för första gången på 11 år till min, pappas och systers stora glädje. det var en jävla match, med massa folk och underbar stämning. Synd bara att inte Djurgården mötte HBK så det hade blivit lite spännande. hahha.

Igår kväll var Hampus och jag på Winnerbäck konsert:) det var riktigt roligt och bra som vanligt. Jag tycker verkligen om Winnerbäck. speciellt live det är grymt bra.

Men herregud nu måste jag sova, är massa trött och måste upp i tid imorgon och pluggar. sen på kvällen ska jag faktiskt träna fotboll och det ska bli sjukt kul. saknar alla så mycket.

Sov gott.
JOhanna

IFK GÖTEBORG SVENSKA MÄSTARE 2007

Då var man HEMMA i halmstad igen, det är skönt. sitter just nu på halmstads underbar bibliotek och pluggar,har gått rätt bra sen jag fick igång internet.

Men hinner inte skriva mer för jag ska iväg och träna med min syster och Antonia. kanske hinner skriva lite mer ikväll. men nu ska vi till TK och träna afropower.

IFK GÖTEBORG SVENSKA MÄSTARE 2007
SM GULD SM GULD SM GULD


So Long!
JOhanna


du kommer aldrig förstå

Jag ville fånga ögonblicket, men allting försvinner

dagens citat

För allting faller.
För eller senare faller allt. Bytt är bytt, kommer aldrig
igen.

/ Jonas Gardell

tenta

Jaha så var även den andra tentan avklarade, kändes bra, men man vet aldrig.
det är bara vänta och se, har inte ens fått reda på resultatet på förra tentan.

så idag har jag slappar dag, har precis kollat på två avsnitt av One Tree Hil och det lär väl blir några fler innan den här dagen är slut. Ska dra mig ner mot biblioteket nu för att lämna tillbaka några böcker, eller rättare sagt många böcker som jag har lånat där. sen blir det nog lite träning och efter det ska jag fika med min syster som mellan landar här innan hon åker vidare hem. så det blie en goo dag idag, sen imorogn börjar plugget igen så det är bara att njuta.

Tack för hjärtat Antonia, har glömt säga det innan. Jag har klistrat upp det på vårt badrumsskåp så nu ser jag varje dag att du tänker på  mig. Jag saknar dig!

image100

och såhär fint blev det.
So long!
JOhanna

Jag ger upp, jag orkar inte bli besviken

Varför kan allting inte bara bli som vanligt?
jag vet inte om jag klarar det här, jag vill verkligen bara att allt ska bli som det var innan.
När vi hade varandra, natt och dag, alltid och man aldrig var ensam.
när vi fanns där, samlade på en plats och delade allt tillsammans.
jag skiter i fall tårarna ofta påminde sig då med, för det var så jävla mycket enklare när vi hade varandra, när vi levde i vår egna trygga lilla värld där ingen kunde skada oss.
Åt helvete med vuxenlivet, jag vill inte bli vuxen, jag är inte vuxen, jag kan inte vara vuxen, JAG BEHÖVER ER!

Jag lyssnar inte längre, jag stänger fönstret. Inget värt nåt som inte inger hopp. Jag rusar inte längre erat lopp. Jag står kvar, ser ingen plats för mig i mönstret. Jag gömmer mig, Jag värjer mig.
Jag faller.

 
So long!
JOhanna

tisdagskväll

Har varit och tränat aerobicdans ikväll, och jag måste bara säga att den tjejen som håller i det är grym, hon har sån energi och motiverar verkligen alla till att ge järnet. Och som alltid är det sån skön känslan efteråt, man blir pigg och glad. Måste verkligen verkligen komma igång med träningen på riktigt.

Måste plugga mer ikväll, tyvärr men ska försöka hinna med att kolla på ett eller två One Tree Hill avsnitt med.

Dagens låt: Joshua Radin - Only You

Måste gå och duscha.
So long!
JOhanna


tisdag

Konstigt att jag alltid hamnar här när jag pluggar, fast är faktiskt klar med pluggandet nu. Eller nej det var inte sant men är klar med alla frågor, så nu ska dem bara printas in. vilket blir ett senare problem för nu måste jag sova eller kolla på One Tree Hill. Jag kan inte bestämma mig.

Resultaten i gårdagens fotboll blev bra, eller IFK vann iaf och leder därmed fortfarande allsvenskan inför den sista omgången. känns inte som att de någon gång under mitt liv har haft guldläge. Men det tråkiga var att Djurgården också vann,vilket gör att dem har samma poäng med 4 mål att ta in på IFK. men det gäller också att IFK vinner på söndag, det kommer bli en spännande match med MYCKET folk.

senare idag blir det antagligen träning och mer pluggande, kanske ännu lite mer One Tree Hill tittande och möjligtvis en promenad. Men jag hinner nog inte både träning och promenad så det blir nog träning trots allt.

So long!
JOhanna

måndagen

Då var snart måndagen över, fast först är det spännande fotboll. och det gäller verkligen att IFK ser till att slå AIK nu, annars lär det bli tufft på söndag.

jag har inte mått såbra idag och oroar mig lite för att jag ska bli sjuk, vilket jag verkligen inte orkar just nu. eller när orkar man det egentligen? Aldrig! Pluggar på gör vi här i GBG även om jag inte alltid är så effektiv, fast jag har snart gjort klart mina frågor så är lite stolt.

Ikväll blir det lite One Tree Hill tittande och sen hoppas jag på lite massage och tidig nattning. jag är trött och har ont i hela kroppen och tror helt enkelt att jag verkligen behöver sova ordentligt i natt för att undvika sjukdom.

Antonia och Alex har fått jobb i Norge och tänker alltså lämna mig och Sverige för att bege sig till det kalla landet, ni kommer frysa ihjäl. nej men det kommer bli toppen och ni kommer ha massa skoj, men jag må¨ste säga att det är hemskt att ni inte ens kommer hem till jul. Vem ska jag då träffa hel jullovet? Norge är på tok för långt, men vi ses juh till April och i sommar ska vi båtluffa?! Ni har väl inte glömt det. Jag älskar er och kommer sakna er massor!

Annars finns det inte mycket annat att säga.
Ska fortsätta plugga lite innan det är dags för kvällsmat.
So long!
JOhanna


helgen

Känner att jag har varit lite dålig på att uppdatera ihelgen, men jag har mina skäl till detta.
ett är att vi änsålänge bara har mobilt bredband hemma och det suger verkligen.
efter en helg i halmstad 'är jag tillbaka gråtandes i göteborg, för nu saknar jag bara alla ännu mer och det är asjobbigt. framförallt måste det vara jobbigt för hampus som får tar hand om mig hela tiden, men han har lovat att jag ska få somna i hans famn i natt. Tack för allt, Älskling!

Tänkte lägga ut två bilder, en på antonia och en på mig. Fast dem på mig blev så fula så ja vet inte om jag vill längre, fast jag gör det nog ändå.



image98

image99

såhär såg vi ut på underbar i fredags.

Nu hinner jag inte skriva mer,
måste plugga lite till.
So long!
JOhanna

fredagförmiddag

så nu har jag avklarat skoldagen idag med,
2 timmars diskussion är alltid roligt. 

snart bär det iväg ner til bussen som ska ta mig till brunnsparken, sen ska jag gå genom nordstan till stationen där min buss väntar och kvart över ett avgår den för att sedan anlända till halmstad klockan tre. där mamma väntar på mig, men innan allt detta händer ska jag packa ner det sista, se till så jag har med mig allt samt äta lite.

så det är bäst att jag kilar iväg nu.
först dagens låt bara.
Dagens låt: Till det sista havet - Lars Winnerbäck (till dig Antonia)

So long!
JOhanna

torsdagkväll

jaha då var det kväll och hampe och jag har precis ätit en sen middag eftersom jag varit så duktig och tränat idag.
nu borde jag egentligen plugga lite till men ska istället gå och packa min saker tills imorgon när jag åker till halmstad, förlåt om jag tjatar om det, men jag tycker bara det ska bli så skönt att komma hem.
föresten, jag måste gå upp halv sju imorgon och jag kommer dööö.

har tagit lite fina bilder från hampus och min romantiska fika innan.
 


image97
  
Måste gå nu.
So long!
JOhanna

18/5-18/10

torsdag idag = imorgon fredag = HALMSTAD

idag har jag faktiskt var duktig och pluggat, redan klockan 13.00 var jag klar med uppgiften som ska lämnas in imorgon och som jag trodde jag skulle ägna heeeela dagen åt. jag är faktiskt stolt.
jag gick till biblioteket och satte mig med min rosa dator och det gick som på räls att skriva,
det var sjukt skönt. så nu finns det massa tid till annat plugg, typ tentan som jag har på torsdag och jag knappt pluggat något till, men som tur var fick vi instuderingsfrågorna idag, 8 stycken varav 4 kommer på tentan.
och dem var ändå helt okej enkla. eller enkla och enkla men iaf så jag fattar så det känns som det kanske kommer kunna gå vägen iaf. har en til uppgift som jag inte har jag gjort heller, men det är ett annat problem.

idag har faktiskt hampus och jag 5 månader, inget speciellt direkt.
men vi tänkte ändå fira med att unna oss en fika på stan,
vilket inte händer speciellt ofta nuförtiden.
det ska bli mysigt.
så nu måste jag gör mig iodrning för att sedan bege mig nedför backarna med min cykel(som dock inte är rosa).

Dagens låttips: Joshua Radin - Girlfriend in a coma

Dagens bild:
j&h

So long!
JOhanna


onsdagskväll

jaha, nu är onsdagen snart slut. vilket jag faktiskt är glad över.
imorgon är det torsdag, vilket innebär plugg, plugg, plugg, hmm förhoppningsvis träning.
min man sprang iväg på träning nu men jag känner inte att jag har tid,
men samtidigt är jag så trött hela tiden så hade verkligen behövt komma igång ordentligt.
så jag hoppas att jag hinner på lite aerobicdans imorgon.

annars är jag faktiskt rätt så nöjd med att ha skrivit lite mer än en sida nu,
bara två kvar, både kunna få ihop lite till ikväll så då blir det inte så överdrivet mycket att göra imorgn,
ska pallra mig till biblioteket imorgon med, så jag verkligen får något gjort.
blir så seg här hemma, gör ingenting.
 
måste fortsätta plugga.
So long!
JOhanna

onsdag

idag är det onsdag, vilket innebär snart fredag....och det tycker vi om.
ikväll är det fotboll, vilket också är en bra sak, men annars är väl den här dagen mest skit.
tänkte gå upp 08.00 imorse men det gick bara inte.
efter en natt fylld med drömmar om alla mina vänner, lägenhetsletande och annat spännande, var jag helt slut när klockan ringde, så jag sov helt enkelt två timmar till.
så när klockan var tio gick jag upp och borde börjat plugga.
men jag var sjukt seg så det gick inte bra.
har helt enkelt varit vääääldigt ineffektiv idag och vet inte hur jag ska ta tag i mitt plugg igen,
det är så sjukt tråkigt så jag orkar inte.

men dags att ta tag i livet.
So long!
Johanna

jag

tisdag

nu har jag försökt fixa lite design på bloggen, eller snarare har Emma(emspersson.blogg.se) hjälpt mig att göra den finare. själv fattade jag inte så mycket utan följde snällt emmas anvisningar. Och jag tycker om den, även om headern ska bli lite annorlunda ngn gång i framtiden. men det orkade vi inte ordna idag. Tack så mycket för hjälpen Emma!

annars har det inte varit någon intressant dag idag, har gått i skolan lääänge och blivit helt matt på den uppgift vi har fått nu. den är helt konstig. så nu kommer det bli rågplugg för mig imorgon coh på torsdag. sen på fredag klockan 13.15 går bussen till halmstad. jag vill helst bara att det ska bli fredag nu,vill så gärna hem. och vad passar inte bättre 'än att det är underbar på fredag med.
ska bli skönt att träffa mamma och pappa igen, men även antonia och sara såklart, och sen en massa andra goa halmstadbor.

nu måste jag fortsätta plugga, innan hampe kommer hem och vi ska laga mat. jag håller på att hungra ihjäl.
sen ikväll blir det lite mer plugg och sen ska vi kolla på moulin rouge som går på tv3 klockan 21.00.

tänkte önska Antonia en trevlig tripp till oslo imorogn,
och jacob en trevlig resa till thailand imorgon.

So Long!
Johanna

studera.nu

Är det någon mer än jag som får panik på att studera.nu inte funkar?
jag får inte ens upp sidan på min dator.
hur ska jag nu kunna anmäla mig till nya kurser till våren?
någon säger att de har förlängt anmälningsdatumet tills imorgon,
så jag får hoppas på det.
keep on fighting!

annars har jag änsålänge inte mycket intressant att berätta idag.
kanske dyker upp något spännande senare.
föresten om det är någon som har förstått det här med att fixa egen design på bloggen
så kanske ni skulle vilja hjäpa mig?
skulle verkligen vilja ha något personligt.

So Long!
JOhanna

fotbollskväll

det stod juh på svenskfotboll.se att matchenstart var 19.30, men matchen har redan börjat.
så nu missade jag de 5 första minuterna, det var elakt tycker jag.
och till råga på allt får jag kolla själv, var är min pojkvän?
Heja Sverige!

image91

lördageftermiddag

hejhejhejhejhejhejhej!

idag är jag glad för jag har fått min nya dator, en rosa underbar dator,
som passar perfekti färgen till min rosa mobil. stackars hampus som måste stå ut med allt detta rosa.
idag har vi även lunchat med jonas och annie(nöjd hampus?)
och det var väldigt trevligt, förutom att maten var mycket äcklig.
ät inte kinamat på övervåningen i nordstan, usch usch.
heja blue thai!

nu sitter jag och leker lite med min dator och snart är det fotboll som gäller.
heja sverige!
lite chips till det hade suttit fint,
ska nog fjäska lite för min man.

kanske skriver lite senare idag,
har shoppingsbtinens och vill ha ungefär halva stan, men hallo pengar?
dem vääxer inte på träd för man lära sig.

So long!
JOhanna


torsdagskväll

Nu tycker jag att jag börjar bli riktigt duktig på det här med att blogga. 

Fick höra lite från Anna idag och det kändes bra.
det låter som hon har det toppen i norge och jag är faktiskt avundsjuk.
just nu sitter jag här och gör absolut inget vettigt.
har precis duschat lite, vilket behövdes eftersom jag var på gymmet innan och körde afropower.
trodde jag skulle på aerobicdans vilket jag var riktigt laddad för men det blev tyvärr inte så eftersom instruktören hade blivit sjuk. var nära att vända i dörren, men beslutade mig för att jag faktiskt behövde träna så det fick gå ändå.
men afropower är inte alls lika kul som den afrodansen vi gjorde i skolan.
jag är i alla fall stolt över mig själv att jag tog mig i kragen och faktiskt gick till gymmet själv, utan hampus.
ska se till att börja träna mycket nu, tror kanske att det kommer hjälpa mig att bli lite piggare om dagarna.
hampus är på fotboll med hans bröder så det är lite tomt ikväll.
men annars har det varit en bra dag idag
och snart är det helg vilken bjuder på fika med annie och jonas som beslutat sig för att besöka göteborg,
sen även fotboll såklart.
annars blir det väl sömn, plugg och förhoppningsvis lite mystid med pojken. 
Dags att sova!

So long!
Johanna 

onsdagkväll

klockan ringde klockan 10.00 imorse,
orkade inte gå upp förrän 20 minuter senare.
gick ner till köket och fixade frukost, fan jag glömde köpa ny fil.
det får helt enkelt bli en sväng till affären imorgon.
diskade och gick tillbaka upp till rummet,
satte mig i sängen och började plugga.
klockan blev mycket så dags att göra sig iordning för att åka till skolan och ha "utvecklingssamtal",
klockan är nu ungefär 13.00.
sätter mig på cykeln 13.20 efter att ha varit inom köket och hämtat lunchen, vilken idag bestod av en morot.
cyklar till linnécampuset och avverkar utvecklingssamtalet.
åker sedan ungefär vid 14.15 till stan på jakt efter senpasgula strumpbyxor.
finner inte detta så tar min cykel och beger mig till biblioteket vid näckrosdammen. 
sätter mig och pluggar återigen och upptäcker att jag int fattar ngt av frågorna vi ska diskutera på fredag,
vilken tur att jag har klasskompisar som jag ska träffa imorgon,
hoppas att de är lite smartare än jag. 
åker sedan hem vid ungefär 18 och lagar mat till mig och min man.
äntligne lite potatis istället för pasta som vi ätit ny i ungefär en månad (!).
har sedan 19.45 suttit här och känner att det börjar bli dags att dra sig.
ska duscha nu, och tvätta håret.
jag har inte gjort det på två dagar och det är alldeles underbart snyggt nu,
men det börjar även bli lite halvt äckligt, 
så mste tyvärr tvätta det, 
vilket helt enkelt innebär att det inte alls kommer bli lika fint imorgon.
sen ska vid 22.00 ska jag kolla på fråga olle, som går ikväll om jag inte missminner(stavas det så?) mig.
är inte så van tvtittare ännu.

So long!
Johanna

ps. det kommer komma lite bilder på allt och inget sen när jag får min egna dator, men hampus dumma mac vill inte funka som jag vill. 

tisdag 9 oktober

Nu har jag skrivit två gånger på tre dagar, det börjar arta sig.

Jag har varit i skolan idag i två timmar och lyssnat på föreläsning om samhällsteori, kollat på Andra Avenyn och tänkt att det är ett väldigt fördomsfullt program, pluggast ytterst lite, kollat på cykelnhjälm till hampe, handlat grönsaker och fått min första tidning av veckorevyn, vilket gör att jag hellre läser den en kursboken(vilket jag inte borde).

Nu var det egentligen meningen att jag skulle träna, men eftersom tiden försvann och jag inte alls är på humör så blev det inte så. men min pojkvän stack iväg och trots att jag önskade att han skulle komma tillbaka och säga att han inte ville lämna mig så gjorde han inte det, men hur mycket kan man begära av en kille som redan gör alldeles för mycket för en?

Jag bara hatar att vara ensam just nu, pratade med pappa innan och jag kunde inte låta att sakna honom och mamma en massa och önska att de inte var en och en halvtimme iväg. Jag vill träffa dem nu!

Skicka sms till min kära norska, som jag saknar en massa, häromdagen. fick till min stora sorg inget svar vilket jag senare på hennes blogg kunde läsa att det berodde på att hon inte hade mer pengar att göra av med. Låter som hon också lever det hårda livet. Efter att ha klippt mig för 560 finns det inte mycket kvar att leva för den här månaden ska jag säga. och snart börjar jag faktiskt få shoppingabstinens. Jag borde börja sy, men en symaskin?
Anna skriv gärna till mig på bloggen så jag iaf får höra lite ifrån dig. 
Jag saknar dig massa!

So long!
Johanna 

söndag 7/10

Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera. Men det finns inte tid till att sitta här egentligen.
Men eftersom jag avklarade min första tenta i fredags så har jag tillåtit mig själv att slappa hela helgen,
medan min! pojkvän pluggar som idiot hela tiden, så ibland blir det lite ensamt. 
Så tårarna har börjat göra sig påminda igen, efter ett långt tag av frånvarande,
men jag saknar mina föräldrar, min syster och mina vänner.

Det finns en speciell anledning till att jag skriver nu, var tvungen att få ur mig något.
Tror inte det är så många som läser längre faktiskt, så egentligen har jag nog kunnat skriva lite vad jag vill, men jag gör inte det för det finns trots allt utlagt på internet och vem som helst kan läsa det.
Men jag blir påverkad och din tanke är helt rätt.
Klockan nio på morgonen? 

Jag vet hur saknad känns och det gör ont i mig, så snälla känn inte så. det klarar jag inte av och det var som i drömmen. Jag är van vid att det finns någon annan där, någon bättre.

Antonia, jag tänker på dig, helt tiden!
du är stark. 

So long!
JOhanna