helg igen

Nu ska jag in till Galgberget och springa en runda, sen blir det träffa Sara, jobba och förhoppningsvis lite tjejmys hos mig ikväll.

So long!
JOhanna

don't look back in anger I heard you say



Jag hatar att tävla, att tankarna ständigt kretsar runt det.
Det ligger i luften, i alla sammanhang
och jag blir tokig, deprimerad av dessa jälva tankar.
Låt mig bara vara, den jag är
och vara glad för det.
Jag tävlar,
med er,
med mig.
och sprängs i bitar.

thought about leaving just to let you know that I am not for granted

Tänkte tipsa er om lite musik eftersom jag själv älskar att hitta ny musik från andras bloggar. Listar nedan mina favoritartister och bra låtar med dem.

Lars Winnerbäck - Kom Änglar
Håkan Hellström - Hurricane Gillbert
Hello Saferide - Re: Always On My Mind
James Blunt - Carry You Home
Damien Rice - Dogs
Colbie Caillat - Capri
Kent - Socker
Joshua Radin - Everything'll Be Alright
Coldplay - Warning Sign
Counting Crows - Mrs. Potter´s Lullaby
Jason Mraz - Lucky

Maria Mena - Sorry
Sister Hazel - Everything Else Disappears
Matchbox Twenty - 3 a.m

Enjoy!

So long!
JOhanna


korthet

Jobbat idag och dagen igår spenderades med Antonia, därav ingen bloggning.

Gårdagen i korthet,
Dagen igår tillbringades alltså med Antonia, var på staden, på servera, fikade, på vårdcentralen i bäckagård, på glassbaren och hemma hos mig. Vi hann helt enkelt med en hel del. Kvällen bestod av fotbollsträning och fika.

Dagens i korthet,
Jobbade förmiddagen, vilket gick bra faktiskt, efter det åkte jag in till staden och mötte upp Alex, Antonia och Fykell. Gick och kolla på Ebs fina tavlor, hon är grym. Kollade lite runt på Sture på Stan. Jag åkte sedan upp till galgberget och sprang, riktigt jävla skönt idag. Hem och sen har jag läst, vilat, städat och dissat karlssons klister.

Fick sommarschemat idag med, och jag är ledig på Arvikafestivalen. Ska bli riktigt riktigt roligt att se hur sara har det där uppe i skogarna och samtidigt lyssna på massa bra musik.

So long!
JOhanna


I am gonna crush your dreams

Jag skrattar samtidigt som ångesten växer sig starkare inuti
.

Winnerbäck

Det blev inte mycket med fotoalbumet, det blev bara film istället.

Mamma och jag var en tripp till Falkenberg idag för att som sagt lämna in min klocka på lagning och allt går på försäkringen som tur är. På vägen dit besökte vi röda korset och jag fyndade en kjol/klänning för 20 kr. Det är riktigt roligt att köpa kläder när de är så billiga, de behöver knappt vara snygg då. Vi åt glass på torget innan vi begav oss hem igen.

Sen gick vi långrunda på stranden och blev nästan attackerad av korna, det gick allvarligt rakt emot oss och ställde sig på rad för att vi inte skulle gå in i hagen, så vi fick ta värsta omvägen hem. Dumma kossor.

Sara, Sandra och jag har bokat biljetter till Winnerbäck den 7 augusti idag. Så de kommer ner och hälsar på mig i halmstad lite, ska bli riktigt roligt. Blir även arvika för oss tjejer så det blir musik och mys i sommar.

Pappa blev lite ledsen på mig idag för att jag har klagat på att min cykel var rostig ett bra tag nu utan att göra något åt det. Sen så har han varit så snäll och tagit bort rosten och jag har inte ens lagt märke till det trots att jag använt cykeln. Så är skyldig honom ett tack och ett förlåt.

So long!
JOhanna


fotoalbum

Dags att kolla på film nu och försöker göra klart mitt fotoalbum som jag började på för typ 2 år sedan. Är fortfarande inte klar så verkligen dags att ta tag i det.

So long!
JOhanna


sånt är livet

Nu åker jag cykeln till Haverdalsbro, bussen till getinge och bilen till Falkenberg, bara för en liten klockas skull. Men sånt är livet.
Någon som är sugen på en promenad senare idag?
So long!
JOhanna

anna och jag, vi är goda vänner



Jag och min vän är på G.

tisdag

Tisdagsförmiddag, och vad händer idag? Ska ta en runda med hunden men orkar egentligen inte det. Eller rättare sagt så vill jag inte. Men min stackars hund får inte bli lidande för min lathet.

Sen ska jag till falkenberg och lämna in min klocka så de kan laga glaset som spruckit någon gång när jag inte ritkigt varit i mitt bästa tillstånd, bra jobbat av mig. Men som tur var fick man försäkring i ett år och den har inte gått ut.

Idag har jag hela trädgården full av polacker, de ska fixa våran balkong och terass. ska bli najs att de blir iordning gjorda så man kan vistas där ordentligt. Hoppas det blir klart idag och att det blir soooooooool imorgon.
 
So long!
JOhanna

mammsi




Eftersom jag aldrig bloggade igår så får jag helt enkelt lägga in ett litet "grattis mamma på morsdagsinlägg" nu. Grattis mammsi.
Jag älskar dig!

So long!
JOhanna

Our love is dead but without limit

Förr kunde jag skriva, det var terapi för mig. Så fort jag mådde dåligt skrev jag i massor, det lugnade mig att få ner känsorna på papper istället för i hjärtat. Men jag kan inte skriva längre, jag skriver bara i huvudet nuförtiden.Jag får inte ner det på papper. Så nu är jag snart överfylld med ord och om jag inte får tillbaka min förmåga att skriva snart så kommer jag sprängas i bitar.

Inte ens musiken lugnar mig längre.

So long!
JOhanna

I'm not colorblind

Igår var det en lugn dag. Läste massa i Lisa Marklunds nyaste bok: Livstid. Helt klart värd att läsa, riktigt bra.
Hade även lite pciknick på skallen med mig själv, vattenmelon, musik, pennor och papper samt boken.
Hade kunnat sitta där i timmar, det var riktigt lugnande för själen.
Precis vad jag behöver just nu.
Så ge mig mer sol!




 

So long!
JOhanna - I know the world is black and white

dagens

Dagen har verkligen bara försvunnit så jag tar bara en snabb uppdatering här idag så får det bli mer imorgon. Glöm inte att det är morsdag då.

Idag: Tränade först, handlade sedan
Nu: Noppa ögonbrynen och göra mig snygg inför kvällens FÄST
Ikväll: Grillning och lekar med laget, sen lagfest och antagligen utgång.

So long!
JOhanna

you're all i see

Nu är jag klar med övervåningen så tar lite paus och passar på att blogga lite mer.
Ska lägga upp en bild på alla skor jag köpt sen jag kom hem från Norge senare idag.
Nej jag får ta och ta tag i nedervåningen nu så jag blir klar idag.

So long!
JOhanna

image163

Jullbull och jag

fredags roligheter

Hamnade här igen, som vanligt. Men var tvungen att kolla alla viktiga saker på datorn innan jag kan börja städa. Idag måste jag verkligen städa annars kommer mamma halshugga mig sen.

Senare idag blir det Göteborg med mamma, syster, Anna och Sofia. Ska kolla på en dansuppvisning som Idas kompis Therese är med på. Ska bli roligt. Bilen går härifrån klockan 15 och då måste jag vara klar med städningen och allt annat som ska göras. Så I need to hurry.

Nu måste jag släppa ut hunden på grönbete innan hon biter mig.
So long!
JOhanna


Bild på min hund och min Antonia

Boy I hear you in my dreams

image160

På den här bilden syns i alla fall lite av min nya kjol, den bästa jag har just nu. Köpt på Hm för 200 kr. Jag äskar den!

Verkligen dags att sova nu.
So long!
JOhanna

I'm lucky I'm in love with my best friend

Mina läsare ökar för varje dag och jag blir glad. Fortsätt så och släng gärna in en liten kommentar när ni ändå tittar förbi så blir jag ännu gladare.

Det blev såklart inte som jag tänkte mig, blev ingen städning såklart men istället blev det rensning av garderoben så nu kan även syster yster få plats med lite kläder. Mycket snällt tycker jag, nu är det bara i badrumsskåpet jag måste göra plats med. På tal om kläder så ska jag försöka lägga upp lite bilder på allt som jag har shoppat sen jag kom hem från Norge någon dag. Får bli lite outfiter igen, var riktigt duktig på det ett tag men har inte orkat ta tag i det igen.

Har hittat en ny favoritlåt för ovanlighetens skull. Jason Mraz - Lucky, riktigt mysig och bra låt.

Dags att sova.
So long!
JOhanna


Kan du älska mig som studenten älskar att drömma?

Jag har egentligen inte tid att sitta här, som vanligt då. Jag verken jobbar eller pluggar ändå känner jag mig stressad. Livet är allt märkligt. Måste städa huset och borde verkligen börja idag så jag slipper allt imorgon men jag är såå seg. Orkar inte börja. Måste verkligen skärpa mig.

Har varit i staden med Antonia och Anna idag, köpte en klänning på lindex barnavdelning, morsdagpresent i form av en bodylotion, ett chockrosa läppstift(äntligen) och massa örhängen. Mina pengar börjar ta slut, men vad gör det så länge man är glad? (ironi)

Nej om jag skulle ta och göra något vettigt istället.
Glöm inte heja på Sverige ikväll i Eurovision klockan 21.

So long!
JOhanna

I give up

Jag är massa trött och har massa att göra innan jag kan gå och lägga mig. Livet är inte snällt mot mig. Och på något konstigt sätt så kommer jag inte härifrån även om det här är det minsta jag borde göra.

Så jag går nu.
So long!
JOhanna

jobba, jobba, jobba

Då har jag gjort min debut på Ankaret, där jag alltså ska jobba i sommar. Det var spännande med något nytt även om det var samma som innan. Trevliga jobbarkompisar så det kommer nog bli bra. Fast är fortfarande inte så sugen på att börja jobba, glider gärna omkring lite till.

Snart fotbollsträning, ska cykla dit tänkte jag så måste gå och göra mig iodrning snart, pallar inte stressa mig fram. Vill cykla lugnt och stilla, lyssna på musik och tänka. That´s me!

So long!
JOhanna


I don't want to be

Jag har inget mer att säga än att jag är sämst på att leva.

semestern är över

Då var det dags att bege sig hemåt igen, 4-5 timmar i bil ensam känns inte så jättelockande just nu. Men det får bli hög, bra musik, massa sjungande och  kanske ett och annat telefonsamtal så ska det nog gå bra. Första stoppet blir faktiskt i Göteborg, glömde min jacka hos sara så får åka inom och hämta den.

Annars har det inte hänt så mycket i Kristinehamn, har varit med min syster i skolan och sett henne dansa. Igår tog jag faktistk bilen till Karlstad för att hälsa på Hans, vilket var riktigt mysigt. Kul att träffa honom igen och kul att se Karlstad och hans lägenhet. På vägen hem körde jag självklart fel, körde mot oslo istället för Stockholm men tillslut kom jag hem till Ida igen.

En annan sak som är stor är att jag lagade tomatsoppa till min syster igår. Är riktigt stolt över min själv även om den inte blev lika god som Hans.

Ikväll är det fotbollsträning på stranden som gäller, ska bli kul och spännande att se vad Susanne hittar på för något.

Men dags för mig att bege mig nu så jag kommer hem någorlunda i tid.
So long!
JOhanna


I am helpless sometimes

you never were, and you never will be mine

Göteborg i mitt hjärta

Uppdatering efter helgens bravader. Är som sagt på minisemester just nu, har lämnat Göteborg med sorg i mitt hjärta och istället landat i värmland för första gången i mitt liv. Är och hälsar på syster i Kristinehamn, vilket är en välidgt liten men nog ganska mysig liten by. har inte hunnit se så myckt av den ännu.

Helgen har sett ut som följer:
Kom till Göteborg i torsdags och mötte upp Sara på stationen efter att bussen äntligen kommit fram. Vi stod i bilkö i 40 minuter i göteborg. Sara och jag åt lunch på Espressohouse, handlade mat och vin, efter det åkte vi hem till Sara och väntade på Julia och Sandra. Vi åt bakpotatis såklart och drack vin, sjung och fotade. Flumade som tusan och hade jätteroligt. drog till Valand och dansade, hem och slocknade på Saras soffa.

Fredagen blev chill då vi alla var lite trötta, det blev frukost/lunch på pizzahut och sen slappade vi i slottsskogen. Telia nätet slutade funka så vi kunde inte få tag i någon därför slutade kvällen men grillning hos sara och filmen Ps. I love you.

Lördag var det dags att lämna saras hem för att shoppa med mamma. Även hampus joinade oss och vi stod på avenyn och hejade på pappa och ida när de sprang förbi. Blev en del shopping och dagen slutades med indiskmat. Ida och jag åkte sedan till Kristinehamn där jag alltså befinner mig nu. Har inte hänt mycket idag, vi tar det mest lugnt. Ska träffa hennes kompisar ikväll och äta pannkakor.

Mamma skrattade åt mig igår när jag sa att jag inte ville lämna Göteborg, annat lät det i höstas. Men ska flytta dit så fort jag kan nu. Älskade stad, underbara människor.

So long!
JOhanna

Dagens komplimang

Julia: "Johanna, du har fått större bröst sedan jag såg dig sist."
Sara: "Kände du det när du kramade henne eller?"
"Ja..."

Jag lovar att om en stund kan vi skratta åt det här

enkelt, så enkelt att bara ett barn klarar av det

om jag blir ett spöke så ska jag bli fotomodell

Jag är seg som vanligt, har kollat två avsnitt av andra avenyn, så nu har jag bara 4 kvar tills jag är ifatt. Hoppas jag hinner kolla dem idag så jag är klar innan jag ska på minisemster.

Dagen har annars bestått av städning av huset. Duktig som man är. Resten av dagen kommer innehålla packning, fotboll och springning.

Jag ska som sagt på minisemester imorgon tills på tisdag. Först bär det av till Göteborg och till Sara och Julia. Det blir utgång, shopping och allmänt mys, förhoppningsvis bakpotatis. :) ska även hinna med och hälsa på Hampus. På lördag ska pappa och ida springa göteborgsvarvet och mamma och jag ska shoppa. eftersom pappa också fyller år så blir det middag i göteborg och efter det tar Ida och jag bilen till Kristinehamn. Hälsar på systern tills på tisdag så jag tar bilen hem igen. På onsdag är det dags för första arbetsdagen på Ankaret.

Dags att börja packa.
So long!
JOhanna - du kan väl ringa mig ibland

jag sjunger för mig själv

Dagen blev bra och som planerat, det blev lunch på staden, dock inte thaimat utan istället blev det mat från salladsbaren i parken, det var riktigt mysigt.


Hem och ta sig igenom lite fler andra avenyn avsnitt, har bara 8 kvar nu innan jag är ifatt.


Det blev en joggingrunda med på stranden, det var riktigt mysigt med gyllene tider i öronen och havet precis bredvid. nackdelen var att jag fick motvind på vägen tillbaka. Tänkte bada innan jag gick hem men jag bangade faktiskt, har blivit en liten badkruka såhär på senare dar.

har kollat lite mer andra avenyn och laddat hem nya one tree hill, ska duscha nu och sen blir det att lägga sig i sängen och kolla på one tree hill:)

So long!
JOhanna


du vet, ensamhet

Tisdag morgon och jag är uppe meed tuppen, nästan i alla fall. Drömde om massa ormar och annat läskigt så kunde inte sova mer. Har gjort min plikt och bloggat på lagets blogg om träningen igår. Försöker nu ladda upp lite bilder men det är juh segt som tusan.

Dagen ser ut så här,
Nu: joggingrunda på stranden
Idag: Thaibuffe med Antonia och Alex.
Ikväll: Hjälpa mamma, träffa sara och chilla.

So long!
JOhanna


jag är sämst på rubriker

God morgon tänkte jag skriva, men sen kom jag på att det inte är morgon längre, det är til och med eftermiddag.
Idag kom jag äntligen upp i tid, började städa övervåningen direkt och är riktigt nöjd med mig själv. Har till och med förberett mat som jag ska bjuda mamma på när hon kommer hem från jobbet, hon kommer bli så glad.

Nu sitter jag välförtjänat och njuter av solen. Ska snart bege mig ut på en liten joggingrunda, det blir en lång med tanke på min sjukdom men lite ska jag nog orka röra på mig. Det behövs om jag ska nå mitt mål.

Senare blir det en sväng in till staden för att fixa några ärenden och efter det beger jag mig till Tranevall för att se mitt lag spöa hasko, det ska även tas massa snygga bilder som ska upp på vår blogg sen.
 
Men innan dess ska jag som sagt hinna springa, betala massa skulder och beställa en bussbiljett till Göteborg.
Så dags att rusa.
So long!
JOhanna

det var längesen

image158
Det var längesen nu!

GRATTIS SARA

sarajohanna
Grattis min kära vän
19 år
Puss!


god morgon

God morgon!

Jag kommer aldrig upp i tid nuförtiden, sover bort hela dagarna men det kan bero på att jag kollar på andra avenyn hela nätterna. Är på avsnitt 73 nu, bara ungefär 20 avsnitt kvar tills jag är fatt. Inte så farligt juh. :)

Dags att städa klart huset idag, började igår men hann inte klart innan pappsi och jag var tvugna att bege oss till Göteborg och kolla fotboll. Det bleev en ritkigt spännande match som började dåligt och slutade bra, precis så som det ska vara. Det blev 3-2 till IFK.

So long!
JOhanna


so long

Jag är så seg, gör inget vettigt och går bara runt och tycker synd om mig själv. Kollar på Andra Avenyn och missköter min hund. Därför ska jag ta en riktigt lång promenad med Lovis som ett förlåt.

So long!
JOhanna

Sara, jag kommer till göteborg snart

Sara, jag tänkte komma upp nästa vecka. Du kan väl kolla hur det ser ut för er då med skolan och allt sånt, så ska jag kolla vilka dagar som passar mig. Jag är grymt sugen på bakpotatis :)

sjukling

Match igår, det blev tyvärr bänken för mig hela matchen då jag kände att halsen och kroppen inte ville vara med och jag hade rätt, idag är jag riktigt jävla förkyld. 3 månader i snö och minus grader och så blir jag sjuk när jag kommer hem till värmen, hur går det ihop? Det blev tyvärr förlust med 3-1 mot hyltebruk, inte så roligt men vi tar igen det på fredagens match där jag förhoppningsvis kommer vara med lite. om ni vill läsa mer om matchen så kan ni gå in på www.harplingedam.blogg.se (smygreklam igen).

Idag steg jag inte upp med tuppen på grund av halsen, näsan och huvudet. Jag var tvungen att vila lite extra. Men har hunnit med att gå ut med vovven, äta frukost och rensa tvätt.

Om 2 timmar kommer Anna Jönsson och hämtar mig, då ska Anna, Antonia, Alex och jag bege oss till gekås och shoppa loss. Ska bli mysigt med en liten roadtrip med mina favorit flickor. Innan dess hade jag tänkt kolla på några Andra Avenyn avsnitt, jag har några kvar för att komma i fatt.

So long!
JOhanna

jag har fått jooooooooooobb

Jaaaaaag har fått jooooooooooooooooooooobb :D så i sommar blir det hela tjejligan på Ankaret i vårt kära haverdal. wiiie, det kommer typ till och med bli roligt på jobbet. Jag ser framemot att tjäna pengar igen. Fast först ska jag njuta av min ledighet ordentligt. och sara, jag sa till att jag vill ha ledigt under arvikafestivalen så vi håller tummarna.

Ändrade planer för ikväll, det blir fortfarande fotboll i Hyltebruk men inte längre som åskådare utan som spelare. Håkan ringde och sa att jag skulle ta med mig kläder. wiiiiiie. Kommer antagligen inte få spela så mycket, men det gör inget jag vill bara känns atmosfären igen.

So long!
JOhanna

anna och jag

ansojag

Jag bjuder på en bild på Anna och mig från Jonas 20års kalas i lördags. det var body, hög kjol, skärp i midjan och pumps som gällde.

So long!
JOhanna

God förmiddag!

God förmiddag!

Det är en bra dag idag, solen skiner, jag är ledig(som om det skulle vara något ovanligt), jag får inte upp luckan till tvättmaskinen och jag har ont i halsen. Men jag tycker fortfarande att det är en lika bra dag för det. Tvättmaskinen får jag fixa när mamma kommer hem och halsen kurerar jag med att dricka flera kannor te.

Jag känner att jag har blivit riktigt dålig på det svenska språket, framförallt på att skriva. det får bli att öva upp det under sommaren, jag vill ju trots allt ha en framtid inom skrivning så då kan det vara en fördel att vara bra på det med.

Började dagen med att gå upp i tid och gå en lång runda med min hund. Skön start på dagen. Sen har jag suttit i solen och ätit frukost för första gången i år. Underbart!

Nu: Vattna blommorna och sen duscha
Idag: På intervju och sen bara chilla
Ikväll: Chaufför och åskådare när mitt kära fotbollslag ska spela match. HEJA HIK!

So long!
JOhanna - I never loved nobody fully, always one foot on the ground

lovesong

Tidernas bästa kärlekssång:
Come What May - Nicole Kidman och Ewan McGregor

"And there's no mountain too high, no river too wide
Sing out this song and I'll be there by your side
Storm clouds may gather,
And stars may collide
But I love you
Until the end of time"



18.01

Jag har precis varit ute och sprungit och belönar mig själv nu genom att sitta på balkongen, njuta av solen, lyssna på bra musik och blogga.

Ska snart träffa Antonia, det blir promenad och mat i en park skulle jag tro. Man får passa på innan sommaren och regnet kommer.

Imorgon är det arbetsintervju som gäller och det går inte göra annat än att hålla tummarna. På kvällen är det fotbollsmatch, dock bara som åskådare och chaufför men det ska bli mysigt att känna atmosfären igen.

Måste ringa Tona nu.
So long!
JOhanna

mammsi och jag

Det blir visst en liten konstrunda med mamma idag igen. Vi har blivit så kulturella.

So long!
JOhanna

jag kommer inte på ngt bra

God förmiddag!

Underbara söndag idag, solen skiner i haverdal dock inte uppe på skallen. Mamma, pappa, lova och jag har varit ute på morgon promenad i en timme, en mycket bra start på dagen. Nu tänker jag bara chilla ett tag och ta tag i tvätten eftersom det är så mkt så det inte ens får plats i tvättkorgen längre.

Igår tränade jag fotboll för första gången på 4 månader, det var riktigt roligt och det gick bra för en gångs skull. Om ni vill läsa mer om träning så finns våran blogg,
www.harplingedam.blogg.se. lite smygreklam där.

Efter fotbollen så fick jag äntligen träffa min saknad vän, Anna. På kvällen var det 20 års kalas hos Jonas. Grattis igen och tack för att jag fick komma.

So long!
JOhanna

en fredag i maj

Är jättetrött för det har varit en lång dag idag, och jag måste sova för imorgon ska jag äntligen få träna fotboll. och jag hade kunnat somna på datorn just nu.

dagen i korthet har innehållit shopping med antonia och lite sara, pizza med mammsi och pappsi, fika med hampus samt bio med resten av gänget. vi kollade på 21 vilket kanske inte var en höjdar film men snyggingen i huvudrollen förgyllde min kväll.

som sagt är det träning imorogn klockan 10 so i have to sleep.
So long!
JOhanna

When the truth is, I miss you

jag och min stjärna

image154

konstrunda

Nu har vi varit på konstrunda i staden och jag har fått köra lite bil vilket inte är det lättaste längre. Har kört bil en gång på tre och en halv månad och då var jag ute och övningskörde med Hans. Och jag blev lite halvt utskrattad av 3 killar som tyckte jag var rolig när jag tyckte det gick fort i 60km/h.  Är det konstigt?

Har även kollat på det senaste One Tree Hill avsnittet idag och jag klarar inte kolla på ett avsnitt utan att gråta, det är helt sjukt. Jag tror jag har någon konstig sjukdom, typ blödarsjukan.

Det känns konstigt att inte bo med massa vänner längre utan istället hemma hos mamma och pappa. och visst älskar jag det. men det har ändå varit skönt att chilla med vännerna varje kväll. Saknar att ha vännerna i närheten liksom. Nu måste vi helt plötsligt köra bil till varandra. konstigt? ja! det är föresten konstigt att man inte kan gå överallt längre, det är juh jättestort  i Halmstad, nästan en storstad. I alla fall jämfört med Geilo.

Nu ska jag packa upp, iallafall försöka.
So long!
JOhanna

borta bra, men hemma bäst

Igår kom jag hem till kära Halmstad igen, efter en 12 timmars lång resa från allas älskade Geilo. Jag kan inte beskriva hur skönt det är att vara hemma igen, det är en underbar känsla.

Kom hem lagom till Valborg så det blev självklart lite fest igår med Sara, Tack för en mycket bra kväll även om den inte blev så lång.

Annars har jag varit nere och kollat på vår fiskebod som pappa så fint håller påå att måla röd med faluröd färg. Har varit ute och cyklat med vovven och ute och gått med mamma.

Nu ska mammsi och jag på konstrunda och ikväll blir det till att packa upp alla packning. Det går knappt komma in på mitt rum längre för det är så mycket saker överallt. Och ni som vet hur mitt rum ser ut nu så är det inte stort. Jag kommer inte ens in i garderoben längre och det är jobbigt.

Dags att duscha och göra sig iordning.
So long!
JOhanna

(Jag tänker för mycket på dig)