jag saknar min familj

familj

ida

..

Nu skriver jag igen. Vad har hænt sen sist? Det var fest i lørdags, men vi kom inte in på off pist før det var 20. Blev en tidig kvæll, men tur var væl det eftersom jag skulle jobba klockan 11 dagen efter.

Haar jobbat klart helvetes veckan och har nu ledigt i tre dagar. Mycket skønt. Idag har Marius och jag varit på tur till Gol før att kolla in det stællet. Træffade dær Anders och Terje. De ær mina arbetskompisar før er som inte vet.

Imorgon ska jag faktistk jobba hos Antonia och dem. De har middag på kvællen så jag ska hjælpa till, bra med lite extra pengar, och kul att jobba med dem. Vi gør så mycket olika saker nuflørtiden.

På onsdag ør det hemmafest hos oss, dær vi denna veckan bor 7 stycken då Malins syster ær på besøk. det ær trångt men mysigt. Jag har flyttat in till Maria sålænge.

Har æven kollat de 6 førsta avsnitten av One Tree Hill sæsong 5. :D

Måste gå.
So long!
JOhanna

førlåt

Jag vet att jag ær sjukt dålig på att uppdatera och ni får førlåta mig før det. Men jag har inte internet hemma, bara på jobbet och dær har jag bara en halvtimmes rast och då ska jag hinna med att æta också, dærav skriver jag inte så ofta. Jag ær hemskt ledsen før det. Just nu ær det lov i HELA Norge med så det ær fullt upp. jobbar som en galning. Næsta vecka har jag dæremot bara fått 3 dagars jobb så då ska jag førsøka lægga in lite bilder på facebook och uppdatera lite mer. Nu måste jag jobba igen!

So long!
JOhanna