halvvägs till 40

Jag är mer aktiv på lag bloggen(harplingedam.blogg.se) än  här och det säger mycket då jag bara skrivit på den bloggen två gånger.

När jag kommer hem ska jag försöka skärpa mig igen och komma igång att skriva på riktigt. Om det fortfarande är någon som läser förstås. fast det tror jag nog.

Denna vecka jobbar jag bara lördag och söndag, vilket faktiskt är rikigt rikgit skönt. Just nu sitter jag längst ner i backen och njuter av solen. Det går att sola i linne och ändå är det snö i backen, det är en konstig men underbar kontrast.

Idag lämnade även Maria oss och igår åkte Fykell som har varit här på besök sen i torsdags så nu 'är det tomt på rikigt, för det är bara Alex, Antonia och jag kvar. Fram tills på torsdag kommer vi nbo själva i huset och jag tänker börja låsa dörren om nätterna. På torsdag dyker familjen Dahl-Remse upp här i Geilo och stannar tills på söndag. Det ska bli riktigt mysigt att träffa min andra familj :) Jag har saknat dem.

Igår var det även den största händelsen på hela resan, Antonia, allas favorit tonis fyllde 20 hela år. Hon är halvvägs till 40 och systemetmyndig. Så nu vi vet vem som kommer bli stammis på systemet i sommar och shit vad det kommer bli billigt att handla alkohol. :) Alex, Mickan, Hanna(antonias syster) och jag gav henne en resa till göteborg med shopping och musikal, antagligen Mamma Mia. Det kommer bli en riktigt rolig och minnesvärd dag hoppas jag. Grattis igen sötunge. Jag älskar dig!

sen var det ju, du och jag alex. haha (Internt)

So long!
Ses snart!
JOhanna

halva familjen har lämnat

dags för en uppdatering från norge såhär 2 veckor innan vi lämnar stället för gott. Jag vill hem till våren och solen och värmen nu. Här snöar det idag, det snöar seriöst i mitten av april. det är galet.

I lördags fyllde allas vår kära Hans 25 år och det firades med lite förspill hemma hos oss, med presenter, sång och en massa för mycket dricka. Inte mycket som minns av den kvällen, men för bilder kolla bilddagboken(
www.jkj.bilddagboken.se).

Igår kväll så var det grillkväll med pulkaåkning, en mycket trevlig sista afton med hela gänger - maria och hans + malin, malins kompis, martin och rasmus. för bilder på det så kolla antonias blogg (www.antoniadpalmqvist.blogg.se).

Idag vid niotiden på morgon så lämnade halva familjen oss. Malin och Hans åkte iväg med bilen mot karlstad och lämnade oss ensam och ledsen kvar i huset. det kändes faktiskt väldigt sorligt. Jag har trots allt bott med dem i tre månader, det är längre. Jag kommer saknar er massor!

Annars händer det inte mycket. har kommit igång med träningen ganska bra nu. eller försöker iaf vara flitig. känns skönt. måste juh träna ordentligt om jag ska orka spela fotboll när jag kommer hem.

Nu ska jag sluta skriva massa strunt. Jag kommer som sagt hem om två veckor.
So long!
JOhanna