fredag och lördag

Jag hann inte med att blogga något igår eftersom jag det var fullt fart hela dagen.
Det började med träning på TK halv nio på morgonen, efter det kom Sara och hämta mig på TK för vidare färd mot sydligare bredgrader i form av Helsingborg och Väla. Det var helt enkelt shopping som gällde för hela slanten och shopping blev det. Det är alltid så när vi shoppar, det är in i en butik, prova minst 5 plagg var, köper ett eller flera. In i nästa butik och sen håller vi på så. och vad jag behövde denna shopping dag. Kom hem med 5 linnen, ett par shorts, ett par byxor, en kofta, två par skor, två nagellack, sen kommer jag inte ihåg mer. För Sara blev det väl ungefär lika mycket. :)

På kvällen igår var det kalas hos Robin som fyller 20 idag. GRATTIS! Det var trevliga människor och god mat.

Idag har jag jobbat, kollat fotboll och nu ska jag snart bege mig på förfest till Mårten. Så dags att jag kilar.
So long!
JOhanna


färgglatt tack

Jag är inne på färgglatt just nu, älskar färg. Framförallt på sommaren när man är lite brun, då är det riktigt fint med färgglada kläder. Favorit är helt klart chockrosa men gult är riktigt fräscht med. Jag bara älskar klänningen på bilden, somrig med massa vackra blommor. Väskan är sjukt cool och skulle kunna piffa upp vilken tråkig outfit som helst, ge mig! Skorna är enkla men samtidigt så syns de. Dessa är mina tre favoriter just nu. Jag kommer dock inte ihåg vilken sida jag har hitta de på, vilket stör mig enormt. Men det är bara att leta.

So long!
JOhanna

ge mig en lägenhet!

God morgon!
Var mening att jag skulle träna nu, men jag var bara tvungen att ta sovmorgon. Känns som det går i 110 just nu och jag behöver verkligen slappna av lite. Ska börja jobba klockan 14, därav stressen att åka in och träna. Jag vet att det egentligen är ganska lång tid men när man ska krångla med buss och sånt så tar allt så mycket längre tid.

Slappar istället framför datorn och söker lägenheter som en galning. Har sökt typ 100 stycken men får aldrig något erbjudande. Jag kommer inte få någon lägenhet och det suger. Har ju bestämt mig för att börja plugga till hösten igen och orkar inte pendla mellan Göteborg och Halmstad. Jag vill bo där. Får fortsätta försöka, måste få något tillslut.

So long!
JOhanna

dagens STORA problem

Här kan ni se en väldigt snygg bild på mig och min vän sara. Nu kanske ni tror att jag ska skriva något snällt och gulligt men det tänker jag inte göra. Utan tänker skälla lite på snyggingen på bilden eftersom hon inte svarar på mina sms. Då detta egentligen inte är hennes fel utan dumma TREs fel eftersom de har så dyra precis så kan jag inte vara arg på henne. Men jag hoppas att någon som jobbar på TRE ser detta och ser till att sänka priserna så Sara kan skicka sms till mig utan att hela hennes lån går åt. Tack på föhand!

So long!
JOhanna


Du är inte så fin men det är nåt med dig

Typiskt att Turkiet förlorade. de gjorde juh en grym match och var värda att vinna. Förlåt mig alla tyskar där ute men jag HATAR Tyskland. De får verkligen inte vinna EM, då blir jag riktigt ledsen.

Hörde en bra låt med Miss Li idag på P3 och måste nu ladda ner några till. Hur kan jag ha missat att göra det innan? Kände också att jag saknade mina gbgtjejer så vad tvungen att lyssna på The kooks - She moves in her own way. I love her because she moves in her own way, lalalala. Det kommer bli grymt att se de på Arvika, synd bara att inte Julia kommer vara där. Hon är snygg när hon dansar som Amanda Jensen <3

Det kliar på hela mig efter alla knottbett jag fått idag och det är inte skönt.
Dags att sova.
So long!
JOhanna

Det här vet du inte om, men jag väntar på dig
Du vet inte om det än, det kommer att bli du och jag
Tillslut

onsdag

Nyss hemkommen från en härlig promenad med mamma och ida. Dagens schema har annars bestått av målning, skrapning, fyrhjulning och en lång powernap. Ganska skön dag om man inte tänker på alla knott som bittit mig.

Nu måste jag hoppas in i duschen för jag känner mig äcklig till max, och det är inte roligt.
Sen är det fotboll, heja turkiet!
So long!
JOhanna

och oftast önskar jag att jag var allt för dig







Mina favoritbilder från Sofias(eyeshot.blogg.se) bilder på mig. Riktigt fina tycker jag, hon är grym!

So long!
JOhanna

I don't know if I ever been good enough

För att svara på Annas fråga så gick det inte riktigt så snabbt att bli låtskrivare, så för att det inte ska uppstå några missförstånd så vill jag bara påpeka att föregående inläggs text inte är skriven av mig utan av Melissa Horn, en riktigt grym låt med bra text(hade önskat att det var jag som skrev den).

Dagen har annars bestått av målning av mormor och morfars ladugård inte så roligt men vi ska få pengar för det så jag är glad. eller helst hade jag faktiskt sluppit det, men jag gör det för min systers skull, Hon behöver pengarna och vill inte göra det själv.

Sista träningen innan sommaruppehållet med, rolig träning med lekar och skratt. Sånna som vi gillar. Nu har vi uppehåll i en månad vilket jag sörjer. Då måste jag hänga desto mer på tk och det vill jag inte. Inte för att jag inte gillar tk utan mer för att det är tråkigt att träna inne.

Har nog inget mer att säga just nu.
So long!
JOhanna

sen en tid tillbaka

Sen en tid tillbaka har jag varit trött 
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till





Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann




Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
'För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort



Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan


Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där





Men snart ska jag hitta den jag är
Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Har jag förmågan att glömma bort

låtskrivare

Jag hittade precis en grym artist, med såna där texter jag gillar, sånna som talar till mig. Jag kom därför på att jag ska bli låtskrivare när jag blir stor. Det fiinns så mycket sanningar att förmedla i texter och så mycket känslor.

Ska börja skriva redan nu.
So long!
JOhanna

ps. artisten heter melissa horn, hon är grym!

min rosa dröm dog

Just nu dricker jag te, äter vindruvor,lyssnar på Winnerbäck och kollar på soffor på ikeas hemsida. Till min stora sorg så finns det inget sofföverdrag till min soffa i rosa, vad ska jag då göra? Kanske mamma vill sy ett, annars får jag helt enkelt tänka ut något annat.

Jag kollar på skrivbord istället, bättre lycka där kanske.
SO long!
JOhanna

midsommarafton i bilder










fotosession

Bilderna från torsdags som Sofia tog på mig har nu kommit upp på hennes blogg, ta en titt, hon är grym. eyeshot.blogg.se.

So long!
JOhanna

regndroppar

regn och regn. fast idag tycker jag det passa riktigt bra med regn, jag känner för att ha en mys dag helt enkelt och om det regnar slipper jag ha dåligt samvete för att jag inte är ute.

Så dagen ska jag bara ägna åt att läsa, städa lite, slappa framför tvn samt antagligen träna med pappsi. IKväll vill jag helst se en film och jag försöker få hem what happens in vegas men det går inte såbra, så det får kanske bli fotboll istälet, men jag börjar tröttna på all fotboll.

So long!
JOhanna

Glad midsommar till er

God förmiddag och glad midsommar!
Jag och ida startade dagen med att lyssna på mysiga astrid lindgrens låtar. Hon syr och jag sitter vid datorn. Vi har ätit god midsommar frukost och jag har fixat min krans, vilken blir mycket fin.

Hinner inte skriva mer, mycket som ska hinnas med,
Jag önskar er alla en toppen midsommar,
förhoppningsvis utan regn!

So long!
JOhanna

GÖTEBORG


Jag bjuder på en najs bild, på ett grymt gäng som jag flyttar upp till i höst. Jag saknar er, men snart är det arvika som gäller.
Och julia, heja kroatien!
So long!
JOhanna

glad midsommar

har inget att skriva just nu, känner mig tom och utan ord. Återkommer en annan dag.

Ha en toppen midsommar,
SO long!
JOhanna


min fina rosa dator

Internet funkar inte som det ska, eller rättare sagt funkar inte vår router som den ska och därför har vi bara internet på den stationära datorn. Och jag tycker inte alls det är lika roligt att blogga från den, jag vill ha min fina rosa dator.

I helgen var det mycket kalas och roligheter, både ebs 18 års kalas och Franckes 20 års kalas. Tack för en grym helg.

Annars har jag faktistk inte mycket roligt att berätta just nu, sitter här och tänker att jag ska åka in till stan, men jag är så seg så kommer aldrig iväg.

Ikväll gäller det för Sverige!
So long!
JOhanna


It could bend or it could break

Every step that you take could be your biggest mistake.

Jag som var så glad att klockan nästan var halv åtta så jag kunde gå och lägga mig snart. Bara det att klockan på  min dator gick en timme fel, klockan är ju inte ens sju. Så nu måste jag ändå vara uppe flera timmar till. Och jag har inget att göra.

Nu ska jag äta jordgubbar.
So long!
JOhanna

godnatt

Fan vad misslyckad jag känner mig,
      och fan vad jag hatar att saker går från mun till mun.


HIK - snöstorp/nyhem

Ganska nyligen hemkommen från jobbet och ska nu slappa fram tills jag ska iväg på match. Samling 17.45, matchstart 19.00 på tranevall. Vinner vi idag är vi tredje bäst i Halmstad och det hade juh inte suttit helt fel.

Ikväll befinner jag mig i Frösakull där det ska firas att Ebs fyllt 18. Kommer bli riktigt roligt tror jag.

So long!
JOhanna

sov gott

Så det var vi klara med presenten, eller i alla fall en av dem. Det blev bra, men kan inte avslöja något hör ifall Francke mot förmodan läser min blogg.

Har suttit alldeles för mycket framför datorn idag så dags att dra sig nu tror jag.  Sova lite innan jag ska börja jobba.
Blir nog inte mycket uppdatering imorgon då jag har fullt upp hela dagen känns det som, men jag kanske bara inbilar mig. Vi får se.

Sov gott.
So long!
JOhanna

gummistövlar

Nu när det svenska sommaren är här, alltså regnet så hade det suttit fint med ett par fina gummistövlar att gå och plaska i. Jag har redan ett par som jag tycker väldigt mycket om, men det tråkiga är bara att det är hål i båda stövlarna så jag blir plaskvåt varje gång jag går ut. Därför kan jag påstå att det inte hade suttit helt fel med dessa rosa skönheter ovan. Jag vill ha nu! Tror som tur var att jag kommer få de om två veckor på min födelsedag.

Dessa är från Viking och kostar 499kr.

Nu kom Antonia.
So long!
JOhanna


bloggdesign

Go kväll!

Jag ska erkänna att jag sutit vid datorn hela dagen vilket inte ofta händer faktiskt. Men jag fastnade där i morse då jag gick in på
mimmisdesign.blogg.se. Blev så sugen på att göra en ny design på min blogg, de gamla började bli så tråkig. Eftersom mimmi har gjort en guide om hur man skapar en egen design tänkte jag att jag skulle försöka och ni ser ju resultatet av hel dags arbete. Det var jobbigt men mycket roligt. Är ganska nöjd, men kommer säkert göra massa nya headers nu när jag vet hur jag ska göra. Har gjort min nuvarande header i Paint vilket inte är det bästa programmet att arbeta i men har man inget annat så finns det inte mycket att göra. Jag kommer däremot snart få photoshop av Viktor så när jag lärt mig det kommer det komma snyggare och roligare headers.

Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker, bra som dåligt.

So long!
JOhanna

el på vift

Godmorgon!
Känns faktiskt som att det fortfarande är morgon, sitter här i pyjamas och gör ingenting. Underbart som det är att inte ha något alls att göra.

Fast jag har sprungit runt här som en dåre och försökt fixa så vi fick tillbaka elen som åskan så snällt snodde av oss i morse. När jag tills slut fattade att det bara var vi som var utan el eftersom Sara hade el samt att vår spis, larm och värmepump fortfarande funkade så var det bara att börja leta efter felet.. Teknisk som man är så klarade man ju inte det ensam. Eftersom jag de senaste dagarna sparat pengar så har jag gått runt med 0 kr på mobilen och helt plötsligt hade vi en nödsituation som krävde telefon. Inget internet och ingen el, hur ska jag kunna ringa? Just det,pappa har ett mobilt bredband någonstans och vips så hade jag internet, Mobilen blev påfylld och pappa och jag(tillsammans faktiskt) löste problemet med elen och nu är den tillbaka. Riktigt skönt, för det är skrämmande hur handikappad man är utan el, allt som jag tänkte att jag skulle göra behövde el.

Nog om el problemet. Som sagt har jag inte mycket planerat idag vilket är toppen eftersom helgen är fullspäckad vilket stressar mig lite. Tycker om att bara njuta av tiden och göra det som faller mig in. Fast det ska bli roligt med. Antonia kommer hit lite ikväll så ska vi fixa present till Francke och så.

So long!
JOhanna

senaste inköpen

Här kommer lite bilder på mina senaste inköp, som jag lovade lägga upp häromdagen. Även på kjolen som jag klippt, sandpapprat och sytt








- Rosa kjol, hög midja, från Lindex
- Egen designad kjol, ursprungligen från Åhlens
- Smycken från Ur och Penn

So long!
JOhanna

vi är svenska fans allihopa





Så här snygg var jag när jag hejade fram Sverige till seger igår!
Vi är svenska fans allihopa.
So long!
JOhanna


mamma mia och tandläkaren

Goddagens!
Onsdag och "lillördag" inte för att jag någonsin har firat för det. Onsdagar är precis som tisdagar eller torsdagar om man vill, ingen skillnad alls.

Dagen började redan halv åtta idag då jag skulle till den där dumma tandläkaren och gapa med munnen, få saliv över hela mig och sen inte kunna äta på flera timmar. Riktigt så illa kanske det inte var, men borra fick jag iaf göra så jag skulls slippa det sen när jag måste betala. Så nu blir det till att börja käka flourtabletter som det vore godis för att slippa bli ruinerad.

Fortsatte in till stan med bortdomnad kind för att lämna tillbaka en bikini och köpa en kajal. Gick runt och strossade i affärer utan att hitta något roligt, vilket var väldigt bra för min plånbok.

Hem, satte mig vid symaskingen och sydde på blomman på min kjol, det blev faktiskt ganska bra. Men ska till lite till saker innan den är klar. Så bilder kommer så fort den är helt färdig. Beställde även biljetter till Mamma mia den 25 juli i scandiniavium. För er som inte vet fick antonia det i 20års present av Alex, Mickan, Hanna och mig. ska bli mysigt:)

nu måste jag skynda mig till jobbet.
So long!
JOhanna

Sverige - Grekland

Em startade bra. 2-0 och alla svenskar är glada. Lagerbäck gjorde rätt när han satte in Daniel Andersson istället för Källström, hans taktik funkade och alla är nöjda glada. Samtidigt som Andersson slapp bli hackkyckling. Men visst tycker vi alla synd om källström, hur länge ska han behöva sitta på bänken? Ge honom chansen. Hur gick det med Chippen? bristningoch borta i flera veckor? Hur gick det med Alexanderssons vad? Han Zlatans måltorka brutits? Kanske blir det han som tar oss till vårt efterlängtade EM- guld, önsketänkande jag vet, men man ska aldrig säga aldrig. Ljungberg tycker Sverige spelade bra, Zlatan svarar med alla gamla klyschor. Men hur tråkiga var inte Grekland? Deras farligaste målchans skapade svenskarna själva och det var riktigt nära mål då. Som sagt blev det en väldigt bra start på EM får blågulas del, 2-0 mot regerande Europamästare... Nu återstår att se hur fortsättningen utvecklar sig, förblir vi glada?

So long!
JOhanna


dagen

Idag har det varit staden för hela slanten med sara. Vi åkte redan kvart i tio imorse och kom inte hem förrän fyra så det har verkligen varit en hel dag. Massa shopping, men dock inte mycket till mig själv utan massa födelsedagspresenter. Men blev en massa roliga smycken, samt en riktigt fin kjol. Bilder kommer nog upp imorgon.

So long!
JOhanna

inga blommor och bin

Jag var aldrig så kreativ som jag tänkte att jag skulle vara, blev bara lite sandpapper på kjolen, ingen blomma och inga shorts.

Satt och svarade på en jävla sifo undersökning istället eftersom de tjatar så på  mig och det är en hel bok man ska fylla i, har inte ens kommit halvvägs. det är så tråkigt.

Så fotbollsträning och fotbollstittande förgyllade min kväll istället. Och det var riktigt roligt att se när Holland utklassade Italien, de kan de gott ha. Imorgon gäller det. Heja Sverige!

och helena om du läser det här, när är det hos dig? vilken tid? och ska man ha med sig egen mat att grilla?

So long!
JOhanna


måndag

Varit ute med hunden nu och läst tidningen. Försöker komma på vad jag ska göra resten av dagen. träning ikväll ioförsig, men det är inte förrän halv sju. Fram tills dess då? Jag ska iaf städa upp lite efter helgens besök. Ligger saker lite överallt. Sen vill jag sy, men vet inte vad. Ska nog fixa mina jeansshorts och min jeanskjol. Hoppas jag lyckas åstakomma något. I så fall kommer kort senare.

So long!
JOhanna


bilder från helgen









Kommer nog upp fler bilder senare, annars på facebook eller bilddagboken(jkj).
Måste ut med hunden nu.
So long!
JOhanna

besök från göteborg

Sara och jullbull har varit här ihelgen och hälsat på mig, vilket har varit riktigt roligt. Så roligt att visa dem min hemstad, där jag växt upp och allt sånt där. De blev verkligen frälsta av Halmstad och gick och ojade sig hela dagarna i ända :) detta kan ni läsa om på Saras blogg www.vroom.blogg.se.

Vi har varit på stranden och jag fick dem till och med att bada, vi har festat hos Anna Larsson, de har blivit tvingade att kolla när jag spelar fotboll, ätit massa god mat och bara haft det underbart. Det var lite sorligt när de satte sig på bussen tillbaka till Göteborg igår. Jag hatar verkligen att vi inte bor i samma stad, fast å andra sidan blir det så mycket roligare när vi ses.

Bilder kommer i nästa inlägg.
So long!
JOhanna

bad uppdatering

Fint väder och vänner på besök, leder till välidgt dålig uppdatering på bloggen. Men nu är det verken fint väder eller vänner på besök så nu kan det bli massa uppdateringar. Fast jag ska nog inte lova för mycket.

Som sagt har det varit underbart väder hur länge som helst nu och jag har njutit till max, varit på stranden minst 5 dagar den här veckan. De andra dagarna har jag firat alla studenter och jobbat. Därför har jag varit riktigt dålig på att uppdatera.

So long!
JOhanna

musik är min drog

Dags för en liten uppdatering, den skulle ha kommit igår egentligen med dagen bara försvann så det hanns inte med.
Det var stranden och träning som gällde.

Nyheten från igår är dock att jag ska på Coldplay den 18:e september i sthlm. Vi är 11 st som åker upp så det kommer bli riktigt roligt. Hoppas på att det blir en liten weekend i sthlm med shopping och kanske utgång. Det blev helt plötsligt mycket musik i år, både arvika, winnerbäck och coldplay, men det är bara roligt. Älskar konserter, det är så mycket känsla i det, samtidigt som jag lätt blir sentimental på såna föreställningar.

Idag har det varit studentpresentsjakt och det gick faktiskt bra, bara en kvar nu, så det blir en sväng till staden imorgon med. Det kommer bli en stressig dag på torsdag, men rolig också. Ska besöka 5 eller 6 människor samt springa omkring som en dåre på stan och dela ut rosor.

Har även varit på stranden idag med, och ska dit imorgon. Får passa på sålänge det är fint väder, man vet aldrig när det vänder och regnet kommer. Snart antar jag.

So long!
JOhanna

Prinsar och prinsessor








Titta och njut, alla var så vackra och stiliga.
Första stora bilden är på min egna prinsessa och hennes prins, åhh gud vad fina de var.
Andra stora bilden vet jag inte vem det är men jag bara älskar hennes klänning, hennes hår, hennes örhängen, hennes skor och hennes väska. Hon var riktigt jälva cool.
Tredje stora bilden är på Emelie och Niclas, mamma har sytt emelies klänning och jag tycker den blev riktigt cool och passar så sjukt bra på emelie.

Alla små bilder är på vänner och bekanta som även de var ritkigt riktigt fina. Avundsjuk till max.
Så som sagt titta och njut.

So long!
JOhanna

goa gubbar


Bjuder på en go bild på mig och sara.

underbar

God kväll!
Underbart väder idag, underbar dag, underbar kväll. Oj det var längesen jag skrev underbar så många gånger. Men det har verkligen varit det.

Har jobbat torsdag, fredag, lördag och därför inte kunnat njuta av de underbara vädret så idag var det dags att passa på. Började med match klockan 13, mitt på dagen och sådär lagom gott varmt. Lite för varmt. Vi vann med 5-2 mot skrea/slöinge, riktigt gott. Konstig sammanslagning de där två, men två lag som var bra men blev dåliga, konstigt?!

Vidare till tylösand och kolla alla fina människor på röda mattan. Sara darling såg ut som en riktig prinsessa och alla andra var riktigt fina, ska lägga ut bilder så fort mamma ger tillbaka min dator. Och nej jag var inte ett dugg avundsjuk, jag ville bara lite grann smita in och gå på röda mattan igen.

Tylösand strand med vännerna och lite chill blev det innan jag åkte hem och åt grillat med hela familjen, syster har flyttat hem nu med så nu är alla tillbaka.

Snart kommer tona hit för en promenad i det underbar vädret. Ska visa henne vår sjöbod då.

Och sara var inte ledsen för att jag låg på stranden och du pluggade, vi tar igen det till helgen. Mina vänner planerar tydligen fest på lördag med, sugen? :)


So long!
JOhanna