I'm in the moment

Jag älskar när jag har gjort något som jag tycker är lite småjobbigt, eller tråkigt. Känslan efteråt gör att det är så värt det. Jag blir så mycket gladare och lugnare. Det är som att inget kan rubba mig. Så känns det nu, och jag ska njuta så mycket jag kan.

När sommaren kommer ska jag visa dig bättre dar

Nu när jag bestämt mig för att ta uppehåll från skolan så tänker jag väldigt ofta på vad jag vill göra i vår. Oftast känner jag att möjligheterna är oändliga. Att jag kan göra vad jag vill. Så idag gick jag in på Tillskärarakademins hemsida och kollade vad de erbjuder för olika kvällskurser. Jag hittade en där man lär sig att rita modeteckningar som jag gärna skulle vilja gå. Jag blev lite smått uppspelt och kände verkligen att våren kunde bli riktigt bra, tills jag såg att den kostade 2 500 kr. Och plötsligt kändes inte möjligheterna oändliga. Imorgon kommer jag nog på något annat jag vill göra. Det är så jag funkar just nu.

It's something about christmas time

Eftersom jag är så dålig på att lägga upp bilder så kommer här lite bilder från olika roliga saker jag gjort det senaste. Idag behöver jag tänkta på lite roliga saker.

Jag har haft heldag med fina tjejer!
Vi målade naglarna, färgade hår, åt supergod frukost, drack vin.
Och dansade natten lång!
Första advent kom. Vi tog en julfika med Mickan och Sören i Haga.
Sen var vi på jul på Liseberg. (Ni får ursäkta min iphone, riktigt dålig bild)
Vi var även uppe i Stockholm en helg, detta var den enda bild jag tog. Det är på tåget på väg hem till Göteborg igen.

Youtubegenerationen

En vanlig syn i vår lägenhet. Jacob ligger i soffan och kollar på youtubeklipp, jag sitter vid köksbordet och försöker plugga.

Ge mig helg

Det är redan onsdag vilket innebär snart helg. En helg som för min del är helt ouppbokad vilket känns fantastiskt skönt. Men innan dess är det två dagar kvar och en hel del måsten. Just nu sitter jag på spårvagnen påväg till skolan. Och i eftermiddag blir det till att städa i lägenheten.

Fin måndag

Måndag igen. Det går alldeles för fort. Ingen måndagsdepp idag. Det har faktiskt varit en riktigt bra dag idag. Lagom kallt, sol och vitt överallt. Jag älskar att det är snö ute. Kanske blir det en vit jul för en gångs skull.

Ikväll har jag myst i soffan, tänt ljus, skrivit brev till en fin vän och druckit te.

Jag är laddad på en ny vecka, även om jag inte riktigt känner mig utvilad efter en helg i Stockholm. Det känns som att jag har några timmar sömn att ta igen.

Veckans mission är att köpa en julgran. Då är julpyntet komplett.


I will follow you until the dark

Jag sitter och skriver CV samt personligt brev. Har bestämt mig för att försöka skaffa mig ett jobb i vår. Ingen praktik för mig alltså. Och snart är det jul vilket innebär snart vår, så det börjar bli dags att söka jobb nu. Jag hatar dock att skriva personliga brev. Det är svårt att framhäva sina fantastiska sidor. Och prestationsångest får jag till max.