citat

Kopierar ett citat från Saras blogg, sjukt rolig :)

Festivalens skönaste citat står en full rolig kille på Tommys fest för.
"Var kommer du ifrån?" frågar han Sandra.
"Göteborg." svarar hon.

Killen tänker ett litet tag innan han säger:
"Det finns en låt om Göteborg."
"Ja, du kanske tänker på Känn ingen sorg för mig Göteborg och Singoalla tror att om himlen finns..." sjunger vi.
"Nej det är en annan jag tänker på."

Han kommer plötsligt på vilken låt han menade och börjar taktfast sjunga:
"HATA HATA HATA GÖTEBORG!"

bilder från arvika


Sara och jag på Timo.


Vi hittade Lasse Lindh på en liten scen, sen var min dag gjord.


Sandra och Sara tyckte med om Lasse Lindh(?!)


Alla tre, girlpower. Men visst saknade vi Julia.


Håkan vad bäst!


Sara dränkte mig i vatten.

So long!
JOhanna

arvikafestivalen!

Nu har jag kommit hem, hunnit varva ner, fått koll på mitt liv och kan nu börja leva lite igen. Det har som sagt varit lite mycket det senast, mycket roligt men ändå intensivt. Så igår kväll och idag har jag bara tagit det lugnt för att komma igång igen och orka lite.

Arvikafestvialen var riktigt roligt och bra. Mycket bra artister, grymt bra sällskap och bra väder. Det var en kanon helg och, sara jag tror kanske jag kan tänka mig att campa på peace and love nästa år. Lägger upp lite bilder i ett annat inlägg. Om ni vill läsa roliga citat, gå in på Saras blogg (vroom.blogg.se). Jag kan fortfarande inte det här med att länka, ngn får hjälpa mig någon dag.

SItter just nu och lyssnar på sommarprataren. Inte så rolig idag faktiskt, hon snackar mest om fiskar. och jag bryr mig faktiskt inte.

So long!
JOhanna

födelsedag

Jag är verkligen usel på att blogga just nu men det händer lite mycket jsut nu så jag har verkligen inte tid, och just nu har jag absolut inte tid att sitta här om jag äverhuvudtaget ska få sova något i natt.

Idag är det iaf min födelsedag för er som inte vet, fyller 19 år vilket känns som en ganska meningslös ålder som man ska passera innan man får bli vuxen på riktigt och fylla 20. Men jag har fått massa fina presenter både idag och i söndags då jag firade med mina flickvänner så det är roligt:) Har fått en hel del rosa flyttahemifrån saker så nu fattas bara lägenheten och sen är jag redo. Fick massa annat med men orkar inte rabbla upp det nu. tack alla som grattat mig!

Har varit i Göteborg och på fotboll i eftermiddag med pappa, Ida, Sara och Sandra. det var ett mysigt sätt att fira sin födelsedag på, trots tråkig fotboll och förlust för IFK.

Imorgon är det jobb hela dagen som gäller och sen beger jag mig till Göteborg, för att sedan på torsdag morgon åka vidare till Arvika och FESTIVAL. Jag ska för första gången i mitt liv gå på festival och det ska bli riktigt riktigt roligt. Det är anledningen till att jag inte kan sitta här just nu. Jag måste packa + att det ligger en massa presenter i min säng som måste försvinna på något konstigt sätt.

Jag kommer vara borta till söndag kväll och kommer därför vara väldigt oaktiv här fram tills dess. Men sen ska jag ta tag i det igen, lovar!

So long!
JOhanna