Jag ville bara höra din röst

Igår snö, idag sol. Snön igår la sig aldrig som tur är. Så idag är det vår igen och solen gör mig glad. Internet explorer gör mig dock arg och e-legitimation och byggarbetarna utanför. Men solen vinner ändå tillsammans med bra musik och snygga kläder. Livet alltså, jag förstår mig inte på det.

Maybe I'm just being sensitive

Har haft fina flickor här på brunch. Och snart kommer Antonia hit och äter. Så jag skiter i att det snöar. Det är en bra söndag i alla fall.



She will kiss 'til your lip bleeds but she will not take her dress off

Det är sol. Jag har precis fått helg. Jag lyssnar på bra musik. Mickan kommer hit och hänger ikväll. Brunch med fina flickor imorgon. Middag med Antonia på kvällen. Det är sol. Det är sol. Livet alltså.

Dom brister tidigare och tidigare, isarna

Jag ska snart sova eftersom det är jobb som gäller imorgon. Men tänkte skriva några rader först. Ikväll har jag fikat med denna snygging. 



Det blev en spontanfika i Linne, där det pratades i några timmar. En riktigt bra fredagskväll helt enkelt.

Up on a roof, looking over the city all by myself thinking

Såhär är det. Bilder säger mer än tusen ord, jag tror inte riktigt på det eftersom jag älskar ord. Så i det här inlägget har bestämt mig för att ord och bilder ska få agera tillsammans. Och jag har inte valt vilka ord som helst, utan jag kommer välja ord från andra som jag tycker är fina. Som kommer beskriva vad jag tänker och känner.

Även om jag lämnar dig nu för andra gator och torg är jag aldrig långt bort ifrån dig, mitt Göteborg.




I can't smile without you. I feel sad when you're sad. I feel glad when you're glad.


My new favorite thing to do is wastin' my time on a bum like you.



Because there's nothing like you when you're gone

Även om jag lämnar dig nu för andra gator och torg.

Jag märkte precis att jag i princip inte tagit några bilder sen i julas. Inte med iphone eller systemkameran. Det ska jag ändra på. Men det gör att jag får beskriva mitt liv med bilder från förr. Jag ska sätta ihop det inlägget senare ikväll. Sålänge bjuder jag på den här bilden på Jacob, eftersom jag är gräsänkling i helgen och saknar honom redan lite.


Fina ord är alltid en början på något bra

Så, nu bloggar jag. Jag har länge tänkt att jag ska skriva en långt inlägg om hur mitt liv ser ut just nu. Men då vill jag illustrera det med bilder, massvis med bilder. Och de bilderna har jag på min dator. En dator som jag väldigt sällan använder eftersom det är så jävla seg. Jag använder istället Jacobs dator eller min iphone. På iphonen har jag inte fattat hur man lägger in bilder och på Jacobs dator är det mest bilder på Jacob och hans vänner. Men jag lovar, snart kommer ett sånt inlägg.

Ni som tycker att jag är seg på att blogga, ni har helt rätt. Och kan följa mig på twitter, där jag uppdaterar betydligt oftare. Jag vet dock inte riktigt hur man länkar. Men på twitter.com kan ni söka på jjosephsson för att läsa mina tankar, vardag och annat spännande i korta meningar.

Det här var ungefär den bild som jag hittade på Jacobs dator och den säger egentligen ingenting om mitt liv. Men det är alltid roligare med bilder.