Somliga ljus brinner aldrig ut

Jag är tillbaka i Göteborg. Och igår fick jag äntligen träffa Nina och Sara. Och jag älskar att jag efter 10 minuter skrattar tills jag gråter. Det är det bästa med vänner, det bästa av vänner!

Idag väntas lunch med flickorna, Ikea och ett besök hos Antonia.

Åh, älskling, allting går sönder tillslut

ö
Efter några fantastiska dagar i Malmö med min ännu mer fantastiska nyblivna skåning försöker jag nu förbereda mig för flytt till Göteborg imorgon. Hejdå sommar, hejdå Halmstad. Det ska bli riktigt skönt att komma tillbaka, till min lägenhet och alla fina vänner som jag knappt sett på hela sommaren.
Men innan det är dags att bege sig norrut ska jag ha en sista kväll med fina vänner.

Det blir fel hur man än känner

Egentligen har Winnerbäck redan berättat för mig hur det är. Så jag behöver inte grubbla mer. Men för första gången i livet så litar jag inte riktigt på min poet, för tänk om jag missar något som kan bli jävligt fint. Jag är inte riktig beredd att ta den risken. Så jag grubblar vidare.

jag hade hoppats på något

Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt

Vänskap.


Sommarens sista smak

Jag packar ner mina kläder i resväskor och konstaterar att den här sommaren är över. Och det känns förbannat sorgligt, för den har varit förbannat bra och förbannat kort. Ikväll blir det kräftskiva med de delar av gänget som fortfarande befinner sig på hemmaplan. Det blir som en sista kväll med gänget innan hösten kommer.

Ge mig en kyss innan du går att bygga en dröm på

Jag smider lite planer inför framtiden. Planer som känns riktig bra. Kanske är det mest för att överleva hösten, eller så kanske det blir så för en gång skull. Jag hoppas det.

Jag har inget mer att säga

Can I sleep on your shoulder?
Whisper sweet words in my ear.
Can we go out together?
Can we make out and pretend it’s all there?
Cause you know, I’ve been waiting for
something that hasn’t come through
But it might come along soon
And until that, you will do
I can’t believe it’s not love!

I’ll take you to the movies
Yell at you when you’re late
You can sigh when I shower for too long
Hold up the bathroom so that you have to wait
Invite people over for dinner
Make up names for kids we could have had
And when we get drunk, we can get it together
Go home too early, everyone will say we’re sad
I can’t believe it’s not love!
Have white wine parties in the sun
And talk about what it’s going to be like to find someone
I can’t believe it’s not true
And I can’t believe you didn’t know this, too


Ljug och kyss mig hårt en sista gång

Jag kollar på bilderna från sommaren och konstaterar att det varit en förbannat bra sommar. Den bästa på riktigt länge. Kanske är det därför det gör lite extra ont att säga hejdå till den. Jag vill inte riktigt släppa taget ännu. Fast såhär är det varje år. Så jag borde lärt mig.


Jag tror vi ljög fast vi sa att det var sant vi var aldrig kära i varann de bara kändes likadant

Såna som vi med lyckan mitt i sorgen. Vi ställer frågor och jag är trött på mina svar.
Men du finns i mina drömmar när jag sover. Jag vill förändra nån av oss men jag vet inte hur man gör.

När man är brutna som vi var krävs det inte mycket stöd för att man ska luta sig mot det

Jag har fått det jag vill ha. Borde jag inte vara nöjd nu? Nöjd. Jag försöker bara lura mig själv. Nöjd? Jag är fan inte nöjd. Jag måste tro att det finns så mycket bättre. För mig. För alla.

Men ikväll tänker jag ligga i sängen, lyssna på mina poeter och låta dom strö salt i såren så kanske det blir bättre imorgon. Det blir bättre imorgon.

Jag somnade den natten i tron på att allt var en del i en kärlekshistoria.

Ingen uppdatering på år och dar. Den senaste veckan har jag varit på språng hela tiden, från morgon till kväll. Då mår jag som bäst, men nu är det skönt att sitta i Js lägenhet, lyssna på the greatest lovesong av all times och bara ta det lugnt. Göteborg, Orust, Halmstad, Köpenhamn, Stockholm på en vecka har tagit lite på krafterna. Nu är jag åter i Halmstad för ett tag. Och idag ska jag få träffa min flickor! Life's good.

På återseende.

Sitter på min balkong i Göteborg och kollar när regnet öser ner. Allt känns nästan som vanligt. Som om sommaren är slut och hösten har kommit. Sen kommer jag på att det inte är så. Sommaren är inte slut och jag har inte flyttat från Halmstad ännu. Jag är bara besök. Jag älskar dig Göteborg, men jag är inte redo ännu. För regn, rusk och plugg. Jag vill ha sol, strand, uteserveringar, dans ett litet tag till. Så vi ses, det lovar jag, bara inte riktigt ännu.

Personalfest

Sommarens personalfest var riktigt bra, jag måste har världens bästa jobbarkompisar.

Gothenburg I came back to you

Snart lämnar jag mitt sommarhem för några dagar och beger mig högre upp på västkusten. Första stoppet blir Göteborg där jag ska träffa alla mina fina vänner som jag inte träffat på alldeles för länge. Sen bär det vidare till Orust och Kungsviken för att hälsa på farfar, farbror och kusiner. Åh jag älskar semester!

Ge mig en kyss innan du går att bygga en dröm på

Egentligen är du inte kär i mig och egentligen är det okej med mig.