Thought I, thought I hated this city

SOMMAR 2010

It's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside

It's a good thing tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain


Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor.

Ikväll kör vi skaka skaka rumpa rumpa. Och jag är taggad till tusen. Vi börjar med picknick och Melissa Horn. Förfest och sen vidare till Fiesta. Massa fina vänner, så jag skiter fullständigt i att det inte är sol. Det kommer bli bra.

Jag har saknat dig mer än jag anat!

Den här sköna damen har haft vett att komma hem den här sommaren. Vi har varit på olika ställen länge nog och det är underbart att för en gång skull vara på samma ställe några månader.
Det är nästan som att hitta tillbaka till en gammal kärlek, allt känns så självklart.
Du är bäst!

You say you understand my absence now

You give this way more thought than it deserves, you say as I tell you about my fear of rejection.

Du min vän i livet

Jag stannar uppe några timmar till. Mörkret känns lugnande ikväll.

Du är inte en i mängden men jag är en utav dom få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden

Ikväll går alla mina tankar till min fina vän. Jag tänker på dig. Inget jag säger kommer hjälpa. Men jag finns här, det vet du.

All my friends say that of course its gonna get better

Just nu hittar jag inget bra svar på saker och ting. Ingen bra lösning. Jag vrider och vänder. Och tänker alldeles för mycket, som jag alltid gör. Alltid har gjort. Så kan vi inte bara stanna tiden för en stund? Ge mig tid att njuta av den där sekunden av stillhet.

Flickvänner

Cuz we belong together now, forever united here somehow
You got a piece of me and honestly
My life would suck without you

Hon är allt bra hon!

Jag är lite avundsjuk på Sara Karlsson just nu. Hon har fått se Oskar Linnros live. Inte nog med att han gör riktigt bra musik, snygg är han också. Som tur var är han singel och Sara har fixat hans nummer. Tummen upp för det! Hon är allt bra, den där Sara.

Dum av dig

Jag har byggt massa förväntningar, hos mig och hos andra. Satt press på mig själv och på dig. En press som jag inte kan hantera. Och förväntningar som antagligen kommer förstöra morgondagen för mig, och kanske för andra. Jag känner på mig att jag kommer bli besviken. Jag försöker ignorera det, men det går inte så bra. Varför gör jag såhär mot mig själv? Jag måste sluta. Jag blir bara besviken, gång på gång.

Då jag vet att jag gjort allt jag kan ger jag mig rätten att ge upp

Jag ger upp, något drabbade mig och jag vet inte vad. Och ett plötsligt behov av att skriva kom. Jag vill bara skriva bort massa känslor, massa obehagliga känslor. Men jag kan inte skriva vad som helst, och det ger mig panik. Då är det tur att man har fina vänner med röda läppar som man kan dansa nätterna långa med och skratta tills tårarna rinner. För då, bara då, känns allt lite bättre. Då är det lättare att andas igen.

Jag vill ha dig här på riktigt i natt och suga liv ur din halspulsåder

Jag säger ofta att jag inte klarar av Tylösand. Det är för mycket folk och för uppspelt. Jag vill kunna njuta när jag går till stranden, kunna slappna av. Därför säger jag ofta att "över min döda kropp att jag åker dit". Jag har haverdalsstrand 2 minuter bort, det är perfekt för mig.

Men av någon anledning har jag ändå hamnat där en gång i år. Och av någon anledning hamnar jag alltid i Tylösand för en killes skull. Noll karaktär? Verkligen. Jag måste bättra mig.

Mina tankar och minnen står mig upp i halsen

Gick precis in på studentportalen för att kolla när vi började igen efter sommaren. Och nu fick jag panik. Jag vill verkligen inte tillbaka till skolan.

Finbesök.

Idag kommer den här snyggingen till mig och hälsar på några dagar.
Det kommer bli urmysigt, hoppas bara vädret är på vår sida.
Och imorgon kommer en till pingla.
Så det kommer bli en toppenvecka.

Jag försvinner gärna just i natt

Igår fyllde jag alltså 21! Det var en fin dag, men fina presenter, underbara vänner, sol och massa dans. Tack för det! Lägger upp lite mer bilder från kvällen senare för nu är det dags att jobba.
So long!